Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Λέει ναι η ΕΠΟ....κανένα πρόβλημα!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» φιλοξενήθηκε ο Σφακιανάκης με αφορμή το κρίσιμο ΔΣ της ΕΠΟ, που θα ασχοληθεί με την επιστροφή των Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας στη Football League. 

O πρόεδρος της Καλλονής μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Εάν είναι θετική η άποψη της ΕΠΟ θα  επηρεάσει θετικά στην επιστροφή των ομάδων. Υπάρχει νομικό έρεισμα με ποιες διατάξεις μπορούμε να τους εντάξουμε στην κατηγορία. Αν βγει θετική η απόφαση, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, ελέω και του αυτοδιοίκητου. Δεν θα αλλάξει κάτι στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η Πολιτεία θα συνδράμει θεωρώ οικονομικά επειδή θα ανέβει ο αριθμός των ομάδων. Τα έσοδα των ομάδων είναι πολύ χαμηλά. Γύρω στις 220.000 ευρώ είναι η χορηγία από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά για την κάθε ομάδα.

Όσον αφορά στο αν θα προκύψουν οικονομικά προβλήματα κι αν οι ομάδες θα βγάλουν τη χρονιά, αυτό το θέμα αφορά και την S.L. και την Ένωσή μας. Οι ομάδες που θα αδειοδοτηθούν ίσως κατά τη διάρκεια του χρόνου να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα και να υπάρξουν κυρώσεις.

Αν μπουν τελικά στο πρωτάθλημα οι τρεις ομάδες θα δοθεί ένας εύλογος χρόνος για να κάνουν μεταγραφές. Πιστεύω ότι θα το χειριστεί καλά ο κ. Καλογιάννης είναι έμπειρος παράγοντας
»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...