Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ειδήσεις του Ερασιτέχνη

Τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Βασιλακόπουλο, επισκέφθηκε ο κ. Νίκος Τσεκούρας, πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, συνοδευόμενος από το ιστορικό μέλος του συλλόγου........κ. Ιάσονα Χατζή και τον Βολιώτη παράγοντα του μπάσκετ κ. Αλέκο Μεταφτσή, με την ιδιότητα του πρώην μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα. Ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ομοσπονδίας, άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του προέδρου του Α.Σ., υποσχόμενος ότι ο Ολυμπιακός θα τύχει της προσοχής και της αρωγής της ομοσπονδίας σε πολλούς τομείς, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τη βαρύτητα της συμμετοχής της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ως της μόνης προερχόμενης από την ελληνική περιφέρεια.

Διοργανωτής σεμιναρίου και τουρνουά μπάσκετ ο Ολυμπιακός

Ο κ. Τσεκούρας, απηύθυνε πρόσκληση στον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ., ώστε να επισκεφθεί σύντομα το Βόλο. Απαντώντας στην πρόσκληση αυτή, ο κ. Βασιλακόπουλος συμφώνησε να πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου, με αμφιτρύωνα τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937 και με την αιγίδα της Ε.Σ.Κ.Α.Θ., υψηλού επιπέδου σεμινάριο και τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς. Τονίστηκε η δυναμική και η εμπειρία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, να διοργανώνει και να φέρνει σε πέρας σημαντικά αθλητικά γεγονότα, σε συνδυασμό με τον δελεαστικό χαρακτήρα της, ως ελκυστικός τουριστικός προορισμός, δεδομένα πανίσχυρα που η Ε.Ο.Κ. δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτα, θέτοντας το Βόλο στο προσκήνιο των επιλογών της.

Οι κύριοι Τσεκούρας, Χατζής και Μεταφτσής, επισκέφθηκαν και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρο της Επιτροπής Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων κ. Πολέμη Ανδρέα, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση.

Στις 9 Οκτωβρίου ο αγώνας κυπέλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης
Προπονητής της ομάδας ο κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας κυπέλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης δεν θα τελεστεί το ερχόμενο Σάββατο. Μετατέθηκε για την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 20.30, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον Θεσσαλονίκης.

Μετά την αποχώρηση του προπονητή κ. Μαυρομιχάλη Φώνη, χρέη προπονητή της ομάδας ανέλαβε ο κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης. Ο νέος προπονητής θα παραμείνει και υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών παίδων, νέων και εφήβων του συλλόγου.
Σε αντίθεση με τις φημολογίες, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, δηλώνει προς τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται και ανησυχούν ειλικρινά για τις εξελίξεις στο ερασιτεχνικό μας σωματείο, πως όσο οι …«Κασσάνδρες» θα κινδυνολογούν, τόσο θα διαψεύδονται και θα περιθωριοποιούνται. Στην πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση, στις 9 Οκτωβρίου, η ομάδα των γυναικών θα είναι πλήρης και έτοιμη για τις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας και της ιστορίας του Ολυμπιακού μας στο άθλημα.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...