Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το κόστος του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού πραξικοπήματος

Το VolosFans προσπαθεί να υπολογίσει το κόστος που επιβάρυνε  ο κος Γερουλάνος τον ελληνικό λαό με τις πολιτικές αυθαιρεσίες  της συμμορία του.
Το ότι ο Γερουλάνος και η συμμορία του (Νικιτιάδης,Μπιτσαξής ,μέλη της ΕΕΑ κ.α) για προσωπικό πολιτικό όφελος παρανόμησε ευθέως ακόμα και οι αφελείς το έχουν καταλάβει.

Η μεγάλη προσωπική φιλοδοξία συνεπικουρούμενη από τη ανοησία του Γεωργίου Παπανδρέου ο οποίος στα κατασκευασμένα «στημένα» είδε την ευκαιρία να απεμπλακεί έστω προσωρινά,από την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησής του που μας οδήγησε στην κατοχή,δεν «έστειλαν» απλά έναν αθώο άνθρωπο με ελλειπή στοιχεία στην φυλακή.Επιπλέον δημιούργησαν μια σειρά πολιτικών «παρανομιών» στον χώρο του ποδοσφαίρου οι οποίες για να «αποκατασταθούν» θα κοστίσουν στον ελληνικό λαό πολύ ακριβά.

Όσοι πέρσι πανηγύριζαν ,λόγω τυφλού οπαδισμού,για τον αφανισμό των δύο επαρχιακών ομάδων ετσιθελικά και φασιστικά από το επιτελείο Γερουλάνου,μάλλον θα πρέπει να κοιτάζονται πλέον στον καθρέφτη με τις δύο παλάμες σε πλήρη έκταση.

Η σιωπηρή αποδοχή της ΕΠΟ η οποία πάντως λειτουργούσε υπό κατάσταση εκβιασμού ,εκφράστηκε με την χαρακτηριστική φράση του προέδρου της:«Σήμερα εγινε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πραξικόπημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!»
Για να μην υπάρξουν και άλλοι Γερουλάνοι στο μέλλον το πολιτικό πλαίσιο της λειτουργίας της ΕΕΑ άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες από το «πραξικόπημα».
Για να αποκατασταθεί όμως έστω και μερικώς η αδικία ο ελληνικός λαός θα...«πληρώσει»!

Τα 200.000 ευρώ ζημιές που υπέστη η πόλη μετά την νύχτα της 23ης Αυγούστου μάλλον είναι ψίχουλα.Τις 300.000 ζημιές που υπέστησαν οι τράπεζες του Βόλου δεν τις υπολογίζουμε έστω και αν γνωρίζουμε πως θα τα «βγάλουν» μέσω «μικρών γραμμάτων» από τους πελάτες τους.
Η Β' Εθνική επιχορηγήθηκε με 3.200.000 ευρώ που σημαίνει 2 εκατομμύρια παραπάνω από ότι θα έπαιρνε υπό κανονικές συνθήκες.
Η Σούπερ Λίγκα μέσω ΟΠΑΠ θα λάβει στα δύο επόμενα έτη 9 εκατομμύρια παραπάνω από όσα θα ελάμβανε με 16 ομάδες στο δυναμικό της.
Με μία πρόχειρη πρόσθεση το σύνολο που θα επιβαρυνθεί το Ελληνικό Κράτος εξαιτίας του «Γερουλάνιου» πραξικοπήματος ανέρχεται σε 12 περίπου εκατομμύρια ευρώ.
Σε αυτά δεν υπολογίζουμε τυχόν αποζημιώσεις που θα διεκδικήσουν οι θιγόμενες ΠΑΕ,αλλά και το κόστος που θα έχει η ΕΠΟ μετά τις αποτυχημένες πορείες κάτι Ατρομήτων και κάτι Αστέρων στην Ευρώπη....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...