Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πάμε στοίχημα....

Ο Grego μας δίνει τα «φώτα» για το επόμενο στοιχηματικό διήμερο.

Αγαπητοί αναγνώστες του VolosFans καλησπέρα.

Δύο μεγάλους άσσους βλέπω σήμερα στην Σούπερ Λίγκα.Ο πρώτος στην Βέροια και ο άλλος στην Ξάνθη.Ενώ το 1.91 της  William Hill είναι ικανοποιητικό για την Βέροια,δεν το θεωρώ εξίσου για το παιχνίδι της Ξάνθης.Η ΑΕΚ όσο και αν έχει ξεφτιλιστεί τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει να παίρνει αποδόσεις Πλατανιά και Γαζωρού.Εξ ού και θα αποφύγω τον δεύτερο άσσο τον οποίο θα «αγόραζα» ανεπιφύλακτα στο 2.20 και πάνω.Μην ξεχνάτε πως το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟ-ΠΟ για σωστή πρόβλεψη ,αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσο σου εξαργυρώνουν το ρίσκο που παίρνεις....

Σαν μεγάλη ευκαιρία βλέπω το 2.20 της William Hill  που δίνει για το over στο παιχνίδι Λα Κορούνια - Χετάφε.Αμφότερες οι ομάδες βάζουν και δέχονται αρκετά γκολ,σήμερα θα το χαλάσουνε;Ας ελπίσουμε πως όχι.
Ο άσσος της Μαγιόρκα είναι το άλλο σημείο που θα προτιμήσω από το Ισπανικό.Η παράδοση μιλάει μόνη της (4-0-0) και το 2.10 της William Hill πειρασμός.Καλή επιτυχία και θυμηθείτε....Παίξτε λίγα μόνο για διασκέδαση,μόνο ότι περισσεύει!

Συνοψίζοντας για σήμερα έχουμε:


  • Λα Κορούνια - Χετάφε over 2.5 (2.20) ΤΑΜΕΙΟ
  • Βέροια - Πανιώνιος 1 (1.91) ΚΟΥΒΑΣ
  • Μαγιόρκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1 (2.10) ΤΑΜΕΙΟ

Αν δεν έχετε ακόμα την δική σας στοιχηματική εταιρεία τότε αξίζει με το παρακάτω bonus να δοκιμάσετε ίσως την καλύτερη.
Η William Hill σας προσφέρει 100 ευρώ δωρεάν bonus αν εγγραφείτε άμεσα μέσα από την ιστοσελίδα μας.


Και όχι μόνο...Με την πρώτη σας κατάθεση μπορείτε μέσω του WHTV να δείτε ζωντανά όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στον υπολογιστή σας!


William Hill Sports


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...