Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αναβολή

Αναβλήθηκε και πάλι η κλήρωση της Football League.
Πιθανότατα θα διεξαχθεί την Πέμπτη. 



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση με τον ΟΠΑΠ που είχε η Super League τη Δευτέρα  συμφωνία δεν επετεύχθη, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια αύριο Τρίτη . Η Super League ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο έναντι 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να προσφέρει αυτό το ποσό, αλλά για έναν χρόνο. «Είμαστε σε καλό δρόμο… Υπάρχουν κοινά σημεία και θα έχουμε νέα συνάντηση αύριο το πρωί», επισημαίνουν από τη Σούπερ Λίγκα, μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών
H NOVA είναι σύμφωνη σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, αλλά βάζει ως προϋπόθεση και την διατήρηση των πλέι-οφ, κάτι που σημαίνει ότι για να βγει το πρόγραμμα θα γίνονται αγωνιστικές και τις Τετάρτες.

Το πρωί της Τρίτης  αντιπροσωπεία της Football League αναμένεται να έχει νέα επαφή με το υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ θα περιμένει τις εξελίξεις και από το μέτωπο της συνάντησης ΟΠΑΠ – Super League. Έτσι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί νέα αναβολή της κλήρωσης για το τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη 20 ή Παρασκευή 21/09) ,που αν μάλιστα συνδυαστεί με νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος,μάλλον συμφέρει την νεοσύστατη ομάδα του Ολυμπιακού.
Να σημειωθεί πως περίπτωση να χαλάσει κάτι αναφορικά με την αναδιάρθρωση δεν υπάρχει.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...