Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συστράτευση στο γυναικείο μπάσκετ

Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως τα τμήματα υποδομών της γυναικείας καλαθοσφαίρισης αναλαμβάνουν, με δική τους πρωτοβουλία και ανταποκρινόμενες στο γενικότερο κάλεσμα συστράτευσης, όσων αγαπούν τον σύλλογο, τρεις παλιές δόξες του βολιώτικου μπάσκετ....
.....που ευτύχησαν κάποτε να ζήσουν και να υπηρετήσουν έναν πρωταθλητή Ελλάδας και ευρωπαίο Ολυμπιακό.
Με αγάπη στο άθλημα του μπάσκετ και πίστη στον ερυθρόλευκο σύλλογο, η Παπαθανασίου Ελένη, η Ράμμου Γιάννα και η Σατραζέμη Πέπη, θα οργανώσουν από την αρχή και θα λειτουργήσουν ένα τομέα του τμήματος, που για πολλά χρόνια δεν λειτουργούσε σύμφωνα με τις ανάγκες ενός μεγάλου σωματείου κι ενός τμήματος με θαυμαστή ιστορία για την ελληνική περιφέρεια και την γυναικεία καλαθοσφαίριση.

Το παράδειγμα που δίνουν οι τρεις κυρίες, που αποφάσισαν να τεθούν επικεφαλής, σε κάτι που πρόσφεραν και τους πρόσφερε, ας γίνει οδηγός και κίνητρο και για άλλους, παλιούς αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Με τις πρωταθλήτριες λοιπόν επί το έργον, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καλεί κάθε νέα, που ενδιαφέρεται για το μπάσκετ, κάθε οικογένεια με φιλικά αισθήματα στον μεγάλο σύλλογο του Βόλου, να εμπιστευθεί το αθλητικό παρόν και μέλλον του τόπου μας, στο ένδοξο παρελθόν του Ολυμπιακού μας. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: (6978182584, 6978189788 και 6945411031)

Με την ευκαιρία, ας μη λησμονούμε, πως η ελάχιστη προσφορά στον Ολυμπιακό του Βόλου, είναι η εγγραφή όλων μας στο μητρώο των μελών του. Ο Ολυμπιακός, είναι μεγάλος στις καρδιές μας, ας είναι μεγάλος και στο μητρώο του, εκεί που πιστοποιείται το ενδιαφέρον των φίλων του και η δυναμική του. Στην υποχρέωση αυτή, δεν υπάρχουν ούτε προσκόμματα, ούτε δικαιολογίες.







      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...