Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Νέοι σύνδεσμοι Φιλάθλων

Δύο νέοι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου δημιουργούνται.Ο ένας με έδρα τον Βόλο και ο δεύτερος με έδρα την Χίο.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου -Χίος εξέδωσε ανακοίνωση που μας απέστειλε στην θυρίδα μας και αναφέρει:

«Εγκεφαλικά Ατακτοποίητοι
Όσοι δεν μας σεβάστηκαν… να μας φοβούνται!
Επιτέλους! Άλλη μια φορά η δικαιοσύνη ήταν με το μέρος μας και η ομάδα μας επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ήρθε η ώρα πλέον αυτή την δύναμη που είχαμε στους δρόμους ένα χρόνο τώρα, να την δείξουμε και στα γήπεδα αυτού του πρωταθλήματος της διαφοράς και της ψευτιάς, κερδίζοντας την μάχη εμείς στις κερκίδες και η ομάδα στα γήπεδα, ως απόδειξη ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται όπως μας κατηγορούσαν ούτε από τα τηλέφωνα, ούτε από τα χαρτιά, ούτε από τους προέδρους παρά μόνο εντός γηπέδου.
Ήρθε η ώρα να τους δείξουμε πως όπως και να διαμορφώσουν το πρωτάθλημα των ¨ομάδων τους¨, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα τους χαλάσει το φαγοπότι τους και τον υπνάκο τους και θα τους κοιτάζει στα μάτια, χωρίς φόβο, χωρίς οίκτο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πρόπερσι ο Ολυμπιακός Βόλου έκλεισε σπίτια ¨μεγάλων¨ ομάδων. Δεν είναι τυχαίο κύριοι, που η ομάδα μας έριξε στο σύνολο 7γκόλ στην ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο που τον Ευρωπαίο και ¨Μεγάλο¨ Παναθηναϊκό τον κέρδισε στις 3 από τις 4 αναμετρήσεις τους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!
Δεν είναι τυχαίο που τους λέμε λαμόγια και ψεύτες, αφού και στις δύο περιπτώσεις υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου μας, ήταν για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια λέγοντας μας ψέματα την πρώτη φορά, ότι γίνεται για να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας μας προς το δημόσιο, την ίδια ώρα που ρύθμιζαν τις ¨ομάδες τους¨ στο άρθρο 44 (δεν γνωρίζουμε ακριβώς το νούμερο αυτού του άρθρου). Δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά μετά τις ¨κηδείες¨ που σκορπούσε η ομάδα μας, ανακάλυψαν πως το ελληνικό πρωτάθλημα βρομά απ’ όπου κι αν το πιάσεις, όταν οι ¨ρουφιάνοι¨ τους στα ΜΜΕ έλεγαν πριν χρόνια για την παράγκα του ¨Θείου¨ Κόκκαλη.
Δεν είναι τυχαίο πως η τελευταία μας περιπέτεια έγιναν, όταν η ομάδα μας ο Ολυμπιακός Βόλου, έδειχνε στις ομάδες τους τις ¨μεγάλες¨, το πώς παίζεται η μπάλα εκτός συνόρων, όταν εκεί που φέρναμε βαθμούς στην Ελλάδα, αυτοί έχαναν με κατεβασμένα τα σορτς.
Σε όλους αυτούς δηλώνουμε υπεύθυνα και με το χέρι στην καρδιά, πως πρέπει να αρχίσουν να κρύβονται, γιατί η ομάδα μας και ο λαός μας ήταν είναι και θα είναι μια γροθιά. Σε όλους αυτούς λοιπών: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑΤΕ… ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΑΙ!!!
ΥΣΤ: Αν και λίγο αργά… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΗ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΕΡΚΗΔΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ!!!

Ο νέος σύνδεσμος στον Βόλο ονομάζεται Μυρμιδόνες και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει καταστατικό στο Πρωτοδικείο Βόλου.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...