Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βέτο κατά...φαντασίαν

Κάποια ΜΜΕ  προσπάθησαν να παρουσιάσουν πως τρεις ομάδες και συγκεκριμένα, ο Πανηλειακός, η Τσαριτσάνη και η Ζάκυνθος, έστειλαν κοινή επιστολή, μέσω της οποίας θέτουν βέτο στην αναδιάρθρωση. 
Σύμφωνα με έρευνα ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι...

Αρχικά η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Γιάννη Μπέη, ο οποίος τόνισε: «Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να στείλουμε μια επιστολή πριν μία εβδομάδα στο συμβούλιο της Football League, μέσω της οποίας ζητήσαμε να παίξουν οι τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League κανονικά. Απλά επειδή δεν θέλουμε το πρωτάθλημα να είναι κουτσουρεμένο και μία από τις ομάδες να έχει κάθε εβδομάδα ρεπό, ζητήσαμε να γίνουν οι ομάδες 22 και σαν πρώτοι επιλαχόντες να προβιβαστούμε και εμείς στη Football League.

Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει καμία κοινή γραμμή, ούτε με την Ζάκυνθο, ούτε και με τον Πανηλειακό» τόνισε χαρακτηριστικά. Τώρα, σε περίπτωση που δεν περάσει το αίτημα του Οικονόμου, όμως οι υπόλοιπες τρεις ομάδες προβιβαστούν κανονικά πρόσθεσε: «Τότε θα το δούμε. Δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα για το αν θα κάνουμε κάποιες νομικές κινήσεις. Θα πρέπει πρώτα να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν. Εμείς δεν ζητάμε να μην ανέβουν Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα. Εμείς ζητάμε απλώς να γίνουν 22 ομάδες για να μην είναι κουτσουρεμένο το πρωτάθλημα».

Πάμε τώρα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ζακύνθου, Στέλιο Γούναρη: «Εμείς ουδέποτε στείλαμε επιστολή. Δεν υπάρχει ούτε επιστολή, ούτε τίποτα. Και δεν είμαστε αντίθετοι στη συμμετοχή των τριών ομάδων στη Football League. Είναι αδικημένες και πρέπει να αποκατασταθούν ακόμη και με συμμετοχή στη Superleague. Τώρα σ’ ότι αφορά εμάς, αν μπορέσουμε και μπούμε από την κλειδαρότρυπα στο πρωτάθλημα δεν θα πούμε όχι. Αλλά μόνο έτσι. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να γίνουν οι ομάδες 24 σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων της Football League ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν Εθνικός και Καλαμαριά.

Και επαναλαμβάνω ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα με τις τρεις ιστορικές ομάδες. Αν περάσει αυτό και δεν περάσει η δική μας πρόταση, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία ενέργεια. Και πώς να κάνουμε; Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε προετοιμασία. Απλά αν μπορέσουμε και μπούμε στο πρωτάθλημα καλώς. Διαφορετικά δεν θα κάνουμε κάτι άλλο και σας παρακαλώ αυτό να γραφτεί για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...