Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Όσα δεν έγιναν σε 14 μήνες....

....περιμένουμε να γίνουν μέσα σε 3 ώρες! Αλήθεια ποιος πιστεύει σε αυτό το ενδεχόμενο;
Το σενάριο κατάταξης του Ολυμπιακού Βόλου στην Β' Εθνική δυστυχώς πρέπει να περάσει από πολλά εμπόδια.
Το πρώτο και καθοριστικό είναι στις 11:00 και ακούει στο όνομα ΕΠΟ.

Το Δ.Σ αναμένεται να βγάλει απόφαση αν θα καλύψει νομικά τις ομάδες.Αυτό μάλλον θα γίνει ξεχωριστά για κάθε ομάδα.
Σαφώς η τελική ψήφος των μελών θα επηρεαστεί από την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ κου Κουρίδη,ο οποίος στο παρελθόν έχει τεθεί κατά της τοποθέτησης των ομάδων στην FL λόγω νομικών κολλημάτων.Εδώ ίσως να βοηθούσαν αν κάποιες αγωγές κρεμόταν πάνω από τα ηλικιωμένα κεφάλια των μελών του Δ.Σ αλλά δυστυχώς η ΠΑΕ είχε διαφορετική άποψη!

Το Δ.Σ της ΕΠΟ ενδέχεται να ψηφίσει είτε θετικά είτε αρνητικά (οπότε και η ομάδα πηγαίνει Γ' Εθνική),είτε να μην βγάλει απόφαση ή να μην τεθεί καν το θέμα σε ψηφοφορία, κάτι που θα ισοδυναμεί και πάλι με αυτόματη κατάταξη της ομάδας στην Γ' Εθνική αφού χρόνος για άλλα παζάρια δεν υπάρχουν.

Αν η ΕΠΟ προσφέρει την νομική κάλυψη,η σκυτάλη των εξελίξεων περνάει στην Θεμιστοκλέως όπου στις 14:00 συνεδριάζει η Β' Εθνική και η οποία πρέπει να δεχτεί κατά πλειοψηφία της απόφαση της ΕΠΟ. Αν όλα πάνε καλά ο Ολυμπιακός θα συμμετέχει στην κλήρωση η οποία αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 16:00.

Το VolosFans θα είναι μαζί σας από νωρίς το πρωί και θα σας ενημερώνει συνεχώς κατά το πιο κρίσιμο ίσως 6ωρο για την τύχη της αγαπημένης μας ομάδας.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...