Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Nα σοβαρευτούμε Κύριε Νάκο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys αναφέρεται ότι «“Η δέσμευση του κ. Ιωαννίδη είναι ότι μέχρι τη Δευτέρα θα τελειώσουμε.”
Αυτή ήταν η δημόσια τοποθέτηση του κυρίου Νάκου που αφορούσε το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, στις 26 Ιουλίου.
Σήμερα, είναι Παρασκευή 3 Αυγούστου και η δέσμευση που αφορά το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Και έτσι μας αναγκάζετε να επανέλθουμε και να εκφράσουμε κάποιες απορίες. Καταρχήν σε ποια Δευτέρα αναφερόσασταν κύριε Νάκο, Αντιπρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και επί 19 συναπτά έτη Βουλευτή Μαγνησίας και …κυρίως φίλαθλε του Ολυμπιακού Βόλου;
Μήπως την Δευτέρα Παρουσία;

Ελπίζουμε πως όχι, γιατί μέχρι τότε θα είναι πολύ αργά και για την ομάδα μας, και για μας …αλλά και για εσάς.
Για να σοβαρευτούμε όμως και λίγο, Κύριε Νάκο κάνατε μια δημόσια δήλωση πριν από λίγες ημέρες, εκφράζοντας την πεποίθηση σας ότι το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει λυθεί μέχρι τη Δευτέρα που μας πέρασε, σύμφωνα με όσα σας υποσχέθηκε ο κος Ιωαννίδης. Η πεποίθηση σας αυτή ακόμα όμως δεν έχει επαληθευτεί. Και όπως καταλαβαίνετε αυτό αφήνει εκτεθειμένους εσάς, τον κο Ιωαννίδη άλλα και το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι κάτι που είμαστε σίγουροι δεν θα θέλατε να συμβεί, για αυτό φροντίστε έστω και καθυστερημένα να αποκαταστήσετε την αξιοπιστία σας!!!

Όσο για τους υπόλοιπους Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, που κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί και έχουν υποσχεθεί να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα που δίνει, δηλαδή την κυρία Χρυσοβελώνη και τους κυρίους Μουτσινά, Μεικοπουλο και Ηλιόπουλο στη προηγούμενη ανακοίνωση μας ζητήσαμε από εσάς έργα και όχι λόγια, δηλαδή αποτελέσματα στις προσπάθειες πίεσης απέναντι στα κέντρα εξουσίας που ευθύνονται για την εγκληματική αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Ακόμα όμως δεν έχουμε δει κάτι χειροπιαστό. Περιμένουμε λοιπόν και από εσάς, όχι μόνο χωριστά ο καθένας, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τις επόμενες 3 με 4 ημέρες να πράξετε το καθήκον σας απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στη πόλη και σε όλους τους κατοίκους του Νομού που εκπροσωπείτε. Σε διαφορετική περίπτωση είσαστε όλοι σας υπόλογοι στο κόσμο της Μαγνησίας.

Η απόφαση που πρέπει να παρθεί ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όλοι ξέρουμε τα μέσα και τους τρόπους και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να τελειώσει το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Μην παίζεται λοιπόν άλλο με την υπομονή μας. Μην αδιαφορείτε απέναντι στο συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον της ομάδας του τόπου που εκπροσωπείτε. Μην δοκιμάζετε άλλο τα νευρά του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου. Μην νομίζετε ότι κουραστήκαμε.

Ότι είπαμε το κάναμε. Η κατάληψη στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ ήταν μόνο η αρχή. Η επόμενη λοιπόν κατάληψη που θα κάνουμε θα είναι σε κτίριο…. στην οδό Σπυρίδη στο κέντρο του Βόλου… και μάλιστα πολύ σύντομα αν δεν λυθεί το θέμα μας. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί, όμως έχουμε δώσει ιερό όρκο να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε όρθιο τον μεγάλο αυτό σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Μπροστά σε αυτό τον όρκο δεν μας σταματάει ΤΙΠΟΤΑ.

Φίλαθλε και οπαδέ του Ολυμπιακού Βόλου, οι Austrian Boys δώσαμε μια ιερή υπόσχεση: ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σε αυτό το δύσκολο χρόνο αυτή την υπόσχεση την κρατήσαμε.
Σε αυτό το επίμονο όμως αγώνα θέλουμε τη συμπαράσταση σου.

Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας να έρθουν στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου να ανανεώσουν τις εγγραφές τους ή να εγγραφούν στο για πρώτη φορά στο Σύνδεσμο, προκειμένου να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας.

Η Ζωή μας όλη είναι αγώνας , είναι Βόλος , είναι Ολυμπιακός!».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...