Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Με το ίδιο νόμισμα....

Μπορεί κάποιες ομάδες να δηλώνουν αρνητικές στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου στην Foootball League ,η ανάλυση των σημείων πάντως δείχνει πως η πλειοψηφία θα δεχτεί τους Βολιώτες στην κατηγορία.
Να υπενθυμίσουμε πως η «έγκριση» της γνωμοδότησης Πιλάβιου χρειάζεται την πλειοψηφια των μελών της ΕΠΑΕ.

Η Ένωση αποτελείτε από 24 μέλη τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου.18 είναι οι αντιπρόσωποι των ομάδων  της β εθνικής,4 είναι τα μέλη -  εκπρόσωποι των ομάδων της Γ εθνικής και από έναν ψήφο δικαιούται ο Μποροβήλος σαν εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας  και ο  Καλογιαννης σαν πρόεδρος.
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σύνολο 13 ψήφων κάτι που δεν φαντάζει δύσκολο τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού που δέχτηκε το παράνομο και άτυπο των «οργάνων» του Γερουλάνου ,εκτός από την αυξημένη επιχορήγηση που θα ισχύσει μόνο σε περίπτωση που οι ομάδες θα γίνουν τουλάχιστον 20, αλλά «κρατά» τις ομάδες με την...ΕΕΑ αφού λίγες από αυτές θα εξασφαλίσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αδειοδοτηθούν χωρίς πρόβλημα.

H ΕΠΟ και η επιστολή Πιλάβιου πάντως,δεν είναι ξεκάθαρη στο τι θέλει η Ομοσπονδία αφού αναφέρει : 

«  Το Δ.Σ. Της ΕΠΟ στις 25/7 (Νο52), έπειτα από διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Όσον αφορά εκκρεμότητα με τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής οι οποίες έπειτα από τις αποφάσεις τις Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικώς με την αδειοδότηση, ή μη και ενώ η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είχε αποφασίσει διαφορετικά, αποβλήθηκαν από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πρέπει να ληφθεί μία απόφαση που να αποκαθιστά την κυριαρχία και την αυτονομία του οργανωμένου ποδοσφαίρου.

2. Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα με βάση το νόμο 4049/12, έχουν αδειοδοτηθεί από την Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

3. Η διαδικασία τοποθέτησης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πρέπει να γίνει με τη συνεργασία της Ενωσης Football League - Football League 2 και της Πολιτείας. Η ΕΠΟ θα συνδράμει και θα επικυρώσει σε δεύτερο βαθμό τις αποφάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. »


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...