Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συνεχίζονται τα παζάρια

Όπως το VolosFans σας είχε ενημερώσει ΕΔΩ Λίγκα,Ένωση ,ΕΠΟ και Υπουργείο συνεχίζουν να παζαρεύουν την συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου έτσι ώστε να μπορέσει να...αρχίσει το πρωτάθλημα.
Οι αθηναϊκές ιστοσελίδες και πιο συγκεκριμένα το soccerplus του γνωστού μας Κυριάκου Θωμαίδη άρχισαν και πάλι δειλά δειλά να μιλάνε για πιθανή λύση.Αναλυτικά αναφέρει η ιστοσελίδα:

"Η πρόταση αυτή είναι την επόμενη χρονιά να ανέβουν από την Football League στην Σούπερ Λίγκα τέσσερις ομάδες και να υποβιβαστούν από την Σούπερ Λίγκα δύο ομάδες. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα γίνουν 18 και θα ικανοποιηθεί έστω και εν μέρει το αίτημα της "μικρής λίγκας", η οποία ζήτησε να ανέβουν πέντε και να πέσουν τρεις.

Επίσης, αυτή η πρόταση αναμένεται να βρει θετική ανταπόκριση και στην Σούπερ Λίγκα, από την οποία θα πέσουν μόνο δύο ομάδες και όχι τρεις.

Για να περάσει αυτή η πρόταση υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις:

Α) να καλυφθούν, μέσω ΟΠΑΠ, τα χρήματα των δύο επιπλέον ομάδων που θα μπουν στην Σούπερ Λίγκα αφού η Nova δεν πρόκειται να αυξήσει το ποσό που ήδη δίνει για 18 ομάδες.

Β) να δεχθούν την πρόταση όλες οι ομάδες της Football League. Διότι στην Γ.Σ. της περασμένης Παρασκευής υπήρξαν κάποιοι που δεν συμφωνούσαν ούτε με την πρόταση να ανέβουν πέντε και να υποβιβαστούν τρεις.

Γ) να ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες της Football League από την Σούπερ Λίγκα και την Πολιτεία."


Εξάλλου με δηλώσεις του νωρίτερα ο κος Μώραλης είχε αφήσει ανοικτό παράθυρο για αλλαγή του καταστατικού της Λίγκας άμεσα για το καλό του....ποδοσφαίρου.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...