Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στην τελική ευθεία

Μπορεί το «από Δευτέρα» να έχει καταντήσει εδώ και ένα χρόνο για τους φίλους του Ολυμπιακού καθημερινότητα,αυτή την φορά πάντως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Οι Δευτέρες τελείωσαν και αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός πρέπει να γνωρίζει την κατηγορία που θα αγωνιστεί την σεζόν που αρχίζει.
Η Σούπερ Λίγκα την Τρίτη το μεσημέρι θα ψηφίσει αν δέχεται τις προϋποθέσεις της Ένωσης Β΄ Εθνικής και σύμφωνα με πληροφορίες θα αντιπροτείνει το 4 - 2 (4 ανεβαίνουν - 2 υποβιβάζονται) στο οποίο οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν αντίρρηση.

Από εκεί και πέρα η Ένωση Β' Εθνικής ,άμεσα θα πρέπει να ανταπαντήσει αν δέχεται την πρόταση και παράλληλα τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β' Εθνική.

Σαφώς το παιχνίδι δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα αφού κάποιες ομάδες της Γ' Εθνικής θα αντιδράσουν.αλλά πλέον δεν θα μπορούν να κάνουν και πολλά αφού ο Ολυμπιακός θα ενταχθεί σε κατηγορία με την ΕΠΟ και το Υπουργείο αρωγούς.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η Λίγκα θα απορρίψει το 5-3 της Ένωσης Β' Εθνικής και θα αντιπροτείνει το γνωστό 4-2 και η Ένωση θα συνεδριάσει την Πέμπτη στις 30 για να δεχτεί ή όχι την πρόταση.Βέβαια με όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο 12μηνο «κρατάμε μικρό καλάθι» για το αν θα τελειώσει η ατέρμονη αγωνία των χιλιάδων ερυθρόλευκων οπαδών.
Μένει να το ανακαλύψουμε....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...