Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Νάκος: Υπογράφτηκε η επιχορήγηση

Ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, σε επιστολή που απέστειλε αναφέρει πως το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης του Ολυμπιακού τελείωσε. Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:
«Με αφορμή ανακοινώσεις οργανώσεων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας μας από τη νέα σεζόν, θέλω να διευκρινίσω τα εξής: Σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκέλος του ζητήματος, αυτό έχει διευθετηθεί, καθώς αφενός υπήρξε συμφωνία των εκπροσώπων της Συνέλευσης των ομάδων της Football League με τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, αφετέρου, δε, υπογράφηκε η αυξημένη επιχορήγηση που ζητούσαν οι ομάδες της Football League, η οποία από 1,8 εκατ. ευρώ φτάνει πλέον τα 3,25 εκατ. ευρώ!

Αυτό που απομένει, λοιπόν, είναι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες της Football League να τηρήσουν τη συμφωνία, να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση και να αποφασίσουν την αύξηση του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, από 18 σε 21.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ευθύνη πλέον ανήκει στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι έλαβαν τα χρήματα που ζητούσαν, καθυστερούν αδικαιολόγητα να πράξουν τα συμφωνηθέντα
».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...