Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η κρισιμότερη μέρα μέχρι...την επόμενη

Η Ένωση Β' Γ Εθνικής στο σημερινό Δ.Σ ίσως δώσει ένα συμβιβαστικό τέλος στην περιπέτεια που οδηγήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από την συμμορία του Γερουλάνου και των...οργάνων της Πολιτείας.
 Τα 18 μέλη της Ένωσης θα κληθούν να ψηφίσουν αν δέχονται το έγγραφο της ΕΠΟ η οποία συστήνει την συμμετοχή των ερυθρολεύκων στην Β' Εθνική.

Για να βγει θετική η απόφαση χρειάζεται να ψηφίσουν υπέρ της 50%+ 1 των παριστάμενων μελών ,ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας το ΔΣ θα γίνει την Δευτέρα.
Τελικά θα ψηφίσουν μόνο οι 18 ομάδες της Β' Εθνικής.Στην φανερή ψηφοφορία για να «περάσει» η πρόταση χρειαζόνται 10 ψήφοι.
Σε περίπτωση μη αποδοχής της πρότασης της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στους δικαστικούς αγώνες με την ομάδα να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.Πάντως το παραπάνω ενδεχόμενο κανένας δεν θέλει να το σκεφτεί.
Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο το Δ.Σ της Ένωσης να μην θέσει το θέμα καν σε ψηφοφορία «πετώντας» και πάλι το μπαλάκι πίσω στην ΕΠΟ η οποία θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της κατάταξης της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ομάδας βρίκσεται ήδη στην Αθήνα αλλά είναι άγνωστο αν το Δ.Σ θα δεχτεί την εισήγησή του.

To κλίμα που μεταδίδεται από Αθήνα μιλάει για αρνητική διάθεση των ΠΑΕ στην αύξηση των ομάδων λόγω άρνησης Λίγκας να αυξηθούν οι ομάδες που προβιβάζονται.Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες.

Το VolosFans θα προσπαθήσει να σας κρατήσει ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο μαθαίνουμε για το θέμα που ταλανίζει μια ολόκληρη πόλη εδώ και ένα χρόνο.

Το Δ.Σ εκτός απροόπτου αρχίζει τις 14:00.Μείνετε συντονισμένοι....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...