Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

To non-paper Πιλάβιου

Με την ευκαιρία της απόφασης της ΕΠΟ για την κατάταξη του Ολυμπιακού στη Β΄ Εθνική, ο Πρόεδρός της, μαζί με τα συγχαρητήρια του στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, παρέδωσε και ένα κατάλογο συμβουλών για να τις ακολουθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να μην ξαναϋποστεί το μαρτύριο των τελευταίων μηνών.

Κανόνας 1ος: μην ανεβείτε ποτέ ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Δεν σας θέλουν!Μόνο εσάς!Με τους άλλους δεν έχουν πρόβλημα!

Κανόνας 2ος: η κατηγορία που σας αρμόζει είναι η Β Εθνική, όπου μπορείτε να κάτσετε άλλα 20 χρόνια ή και πάντα, εμάς μας βολεύει πάντως! Παλιόβλαχοι!

Κανόνας 3ος: αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ανεβείτε στη Σούπερ Λίγκα ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές για να παραμείνετε εκεί.

3α: Μην νικήσετε ποτέ καμία από τις παρακάτω ομάδες: ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ.

3β: Μην κάνετε δηλώσεις εναντίον καμίας από τις παραπάνω, δια του στόματος του προέδρου σας.

3γ: Φροντίστε να καταταχθείτε στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και αν είναι δυνατόν να υποβιβαστείτε κιόλας, δε μας χαλάει. Αποφύγετε πάντως τις θέσεις 1-5 και τον τελικό του Κυπέλλου.

3δ: Μην αποπειραθείτε με κανένα τρόπο να βγείτε Ευρώπη, στερώντας από τις μεγάλες μας ομάδες τα χρήματα και τη δόξα που έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή την εποχή!

Αν οποιοσδήποτε από τους παραπάνω κανόνες παραβιαστεί ακολουθούν οι παρακάτω ποινές:

1. Φυλάκιση του Προέδρου σας (όποιος και αν είναι) για στημένους αγώνες τους οποίους θα τους έχετε στήσει εσείς μόνοι σας, αλλά όχι οι παίκτες ή ο προπονητής σας!Εμπάσει περιπτώσει κάποιος θα τους έχει στήσει, δε μας πειράζει!Θα ακολουθήσει προφυλάκιση του Προέδρου πολύμηνη, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα μεταστροφής της υπόθεσης ή του γενικότερου κλίματος!Η αποφυλάκισή του θα γίνει μόνο μετά την πλήρη αποτυχία εύρεσης στοιχείων για να καταταχθεί η ομάδα στη Β Εθνική και να πάρουμε να εύσημα για την αποκατάστασή της.

2. Αποβολή της ομάδας από όλα τα πρωταθλήματα για να αναγκαστεί μετά από μήνες να ικετεύει για επιστροφή σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία. Οποιεσδήποτε παράνομες αποφάσεις και δικαστικές διαμάχες τις ξεπερνάμε εύκολα σας να μην υπάρχουν γιατί έχουμε επιχειρηματικές και κυβερνητικές πλάτες!

3. Απόφαση για να μείνουν οι παίχτες σας ελεύθεροι, για να δουλέψουν και αυτοί και να μπορέσουν και οι μεγάλες μας ομάδες να αποκτήσουν τζάμπα καλές μονάδες για να τις πουλήσουν σε κανά δορυφόρο τους να βγάλουν κανά φράγκο μέρες που είναι...

4. Εκστρατεία λασπολογίας από αθηναϊκά και τοπικά ΜΜΕ, που πρόσκεινται στις μεγάλες μας ομάδες, έτσι ώστε η κάθε ποινή να φανεί απολύτως δικαιολογημένη σε όλους. Φυσικά, ανάλογες κατευθύνσεις θα δοθούν και σε ΜΜΕ ξένα, που αγοράζουν τα ρεπορτάζ των ελληνικών για να ξέρει και η Ευρώπη τι λαμόγια είστε! Μην ανησυχείτε!Αν είστε φρόνιμοι, θα γίνει απόλυτη μεταστροφή της κοινής γνώμης, λίγο πριν αποκατασταθείτε στη Β Εθνική!Θα το φροντίσουμε εμείς βρε κουτά!

Όλοι οι παραπάνω κανόνες ισχύουν αποκλειστικά για σας!

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας αποχώρησε δηλώνοντας στον Πρόεδρο της ΕΠΟ ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του, αν ποτέ στο μέλλον καταταγεί η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και θα φροντίσει να κάμψει τις οποιεσδήποτε αντιδράσεις του κόσμου και να τους βάλει στη θέση τους!

Πόσο απέχουν τα παραπάνω από την πραγματικότητα; Όχι πολύ θεωρώ!

Τα λέμε το Σεπτέμβριο στο γήπεδο παιδιά!

Ολυμπιακός Βόλου 2010-2011: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

breska-1


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...