Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ευχές σε Βολιώτες

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, συγχαίρει το πλήρωμα της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου της Εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, για την πρόκρισή της στον ημιτελικό αγώνα της Πέμπτης. 


Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προσπάθειες του πληρώματος, αφού το ένα κουπί, βρίσκεται στα χέρια ενός δικού μας παιδιού, ενός Βολιώτη.

Ο Στέργιος Παπαχρήστος, αθλητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ, έχει κατ’ επανάληψη τιμήσει την Ελλάδα σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Ευχόμαστε ανάλογες εμφανίσεις και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην επιστροφή του στο λιμάνι των Αργοναυτών, είμαστε βέβαιοι, πως θα χρειαστεί να γκρεμίσουμε τα τείχη της καρδιάς μας, για να τον υποδεχθούμε στην ιδιαίτερη πατρίδας μας, που τόσο αγαπά , όπως αρμόζει σε όλους τους σύγχρονους Ολυμπιονίκες!

Με τα ίδια συναισθήματα, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους Βολιώτες πρωταθλητές, που συμμετέχουν στην Ολυμπιακή Ομάδα. Ο Κώστας Φιλιππίδης στο στίβο, οι Χρήστος και Βασίλης Βολικάκης στην ποδηλασία και ο καταδύτης Στέφανος Παπαρούνας, είναι οι πρεσβευτές της Μαγνησίας στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τους αφιερώνουμε τη σκέψη μας και τις ελπίδες μας για το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας διακρίσεις στα εθνικά μας χρώματα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...