Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συνέλευση οι σύνδεσμοι

Την Πέμπτη και ώρα 7:30μ.μ. στα γραφεία μας Δημητριάδος – Εργ. Κέντρου, συγκαλείται Γενική Συνέλευση όλων των Δ.Σ των συστεγασμένων club οπαδών του ΣΦΟΒ, Lady’s Club, Kόκκινη Ν. Ιωνία, Αργοναύτες, Οικονομικός Όμιλος με θέματα:

1. Πίεση και συνάντηση με τους πολιτικούς της Οικουμενικής Κυβέρνησης για να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού μας.

2. Πίεση και συνάντηση με την ΠΑΕ για να σεβασθεί τον αγώνα και την ελπίδα των χιλιάδων οπαδών για τη Super League.

3. Παραιτήσεις – αποχή

Να δώσουνε όλα τα μέλη τον παρόν.

Ανοιχτή συνέλευση για όλους τους φιλάθλους.

Οι τελευταίες μέρες είναι κρίσιμες και καθοριστικές. Προσπαθούμε για το καλύτερο και να ανατρέψουμε τις προβλέψεις αλλά και τις διαθέσεις κάποιων.

Η επόμενη μέρα της ανακοίνωσης των κατηγοριών θα είναι πολύ σημαντική.

Απόφαση για τη Super League θα σημάνει νίκη, δικαιοσύνη, ο κόσμος σύσσωμος θα στηρίξει τη Διοίκηση, όλοι θα αγοράσουμε διαρκείας και στα φιλικά στο Πανθεσσαλικό θα έχει πάνω από 15.000 κόσμο, όπως και στα επίσημα παιχνίδια.

Μια άλλη απόφαση θα σημάνει νίκη και πανηγυρισμούς για τους Κούγια, Πατέρα, Πιλάβιο, Θωμαΐδη, Πρετεντέρη, Καραλή, Βοργιά, Δαλούκα, Γιδόπουλο κ.λπ.

Θα σημάνει ήττα για μας και έμμεση αποδοχή κατηγορητηρίου. Θα σημάνει διχασμό, παραιτήσεις, αποχή του κόσμου, απογοήτευση και η Διοίκηση θα δεχτεί πυρά από παντού και θα κατηγορηθεί ότι συμβιβάστηκε, ότι δεν διεκδίκησε και ότι προδώσανε τον αγώνα του κόσμου. Ότι δεν έλαβε υπ’ όψιν της τη νομική στήριξη της ομάδας από τον κ. Μιτζικό, που δημοσιεύθηκε στον τύπο, γιατί δεν έπαιξε το χαρτί της FIFA, την παραβίαση του αυτοδιοίκητου και της αμετάκλητης και οριστικής απόφασης της Αθλητικής Δικαιοσύνης (άρθρο 41καταστατικού) για ποινή των -10 βαθμών στη Super League. Γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε η ΠΑΕ τη δήλωση Πολύβιου ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου είναι δίκαιος και η πόλη του Βόλου υπέστη μεγάλη ζημιά. Γιατί δεν εκμεταλλεύτηκαν την σύσταση τηςFIFA στην ΕΠΟ της 6/10/11 για να εφαρμόσει το αυτοδιοίκητο και όχι την απόφαση της κρατικής επιτροπής για την οποία δηλώθηκε από όλους για κυβερνητική και πολιτική δίωξη με στόχο και δόλο.

Τέλος οι πολιτικοί μας για να μην έχουνε την τύχη των Καρτάλη – Ζήση, να πράξουνε το αυτονόητο, διαφορετικά να μας κάνουνε δήλωση για το τι συμβαίνει. Είναι κρίμα κι άδικο να κριθούνε χωρίς να ξέρουμε την αλήθεια.

Οι Διοικήσεις των:

1. ΣΦΟΒ

2. Lady’s club

3. Κόκκινη Ν. Ιωνία

4. Αργοναύτες

5. Οικονομικός Όμιλος

Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...