Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μεγάλη αδικία για τον Ολυμπιακό Βόλου

Για εξοντωτικές ποινές σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα έκανε λόγο ο Γιώργος Σαρρής ο οποίος ζήτησε να αποκατασταθούν οι αδικίες ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρχουν μόνο ποδοσφαιρικές ποινές.
Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ τόνισε: "Τα δικαιοδοτικά όργανα πήραν σωστές αποφάσεις και πρέπει να εφαρμοστούν. Εάν όμως τώρα έλαβαν εξοντωτικές ποινές για κάποιες ομάδες ήταν μια μεγάλη αδικία, και πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν οι αδικίες αυτές. Τα δικαιοδοτικά όργανα πήραν σωστές αποφάσεις και πρέπει να εφαρμοστούν. Εάν όμως τώρα έλαβαν εξοντωτικές ποινές για κάποιες ομάδες ήταν μια μεγάλη αδικία, και πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν οι αδικίες αυτές".

Για το επίπεδο της διαιτησίας ο Γιώργος Σαρρής δήλωσε: "Θα γίνει το καλύτερο. Στόχος της ΚΕΔ είναι οι διαιτησίες να γίνουν καλύτερες. Τα σεμινάρια αυτό τον σκοπό έχουν. Θεωρώ αδικία που ένας Έλληνας διαιτητής δεν βρίσκεται σε κάποια διεθνή διοργάνωση και θεωρώ βέβαιο ότι η καλή παρουσία θα συνεχιστεί".

 Να υπενθυμίσουμε πως ο κ.Σαρρής φαίνεται πως «μονομαχήσει» με τον Σ.Πιλάβιο για την προεδρία της ΕΠΟ αφού η υποψηφιότητά του φέρεται να υποστηρίζεται από τον κ.Μαρινάκη.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...