Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Σεβόμαστε την διοίκηση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΒΟΒ αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα:

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Σιωπήσαμε τον τελευταίο καιρό, αφενός επειδή περιμένουμε την τελική ετυμηγορία της συμμορίας της ΕΠΟ και Super League αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κυρ. Ιωαννίδη για να τακτοποιήσει τον Ποντιακό Ηρακλή, και αφ’ ετέρου για να μην διχάσουμε και απογοητεύσουμε τον κόσμο με την αποδοχή της Β΄ Εθνικής εκ μέρους της Διοίκησης.

Εμείς σεβόμαστε τις όποιες αποφάσεις και επιθυμίες της Διοίκησης, δεν συνδιοικούμε, στηρίζουμε, βοηθάμε αλλά ο κόσμος έπρεπε να ξέρει από τα Χριστούγεννα ότι η πρόθεση της Διοίκησης ήτανε η Β΄ και να μην τρέχει στους δρόμους και να δημιουργεί προσδοκίες για τη Super League.

Τώρα όμως, σήμερα γινόμαστε μάρτυρες ενός απίστευτου βρώμικου σκηνικού, από τη μια πλευρά η πολιτεία και η ΕΠΟ και από την άλλη οι Football και League Super League και εμείς στη μέση να παρακαλάμε για τα χωράφια της Β΄ Εθνικής.

Εμείς θα είμαστε δίπλα στη Διοίκηση να βοηθήσουμε σε ένα σενάριο τρόμου για να αποτρέψουμε νέα σκόπιμη και βρώμικη επίθεση στην ομάδα μας.

Καλούμε τον κόσμο μας να ορθώσει το ανάστημά του και τις σκοτωμένες πληγωμένες και προδομένες ψυχές του. Να κοιτάξουμε θυμωμένοι και πεισμωμένοι μπροστά μας και να δούμε απέναντί μας όλους μας τους εχθρούς από ΕΠΟ, Super League, πολιτεία, δημοσιογράφους, εφημερίδες και να τους πούμε «κουφάλες, λαμόγια ξαναρχόμαστε για να σας λιώσουμε» .

Η Θεία Δίκη ήδη άρχισε να τους χτυπάει έναν – έναν.

Να μη χαθεί η μεγάλη συσπείρωση, το μοναδικό κέρδος από όλη μας την περιπέτεια.

Τίποτα να μην αλλάξει στην εικόνα της ΠΑΕ, του Συλλόγου και της ομάδας.

Όλοι μαζί στο Πανθεσσαλικό, εκεί που ζήσαμε μεγαλειώδεις στιγμές, εκεί που πανάξια απέναντι σε βρώμικες και στημένες διαιτησίες εις βάρος μας, βγήκαμε Ευρώπη, εκεί που στείλαμε το μήνυμα αλλά και πήραμε από όλη την Ελλάδα την αποδοχή ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της περιφέρειας και πρώτοι σε εισιτήρια και κόσμο.

Όλοι μαζί σε ένα στάδιο που όλος ο κόσμος είναι ένας πυρήνας με τη μεγαλειώδη και πρωτοφανή συμπαράσταση στους παίκτες μας.

Να γίνει το Πανθεσσαλικό ένα καμίνι, μικρό αντίγραφο του San Paolo της Napoli της πιο σκληρής έδρας σε όλη την Ευρώπη.

Όσα εισιτήρια διαρκείας είχαμε στη Super League τα 3.000 να τα έχουμε και φέτος αλλά και περισσότερα όπως και στα εισιτήρια των αγώνων. Έτσι θα ξεχάσουμε τον περσινό μας εφιάλτη και θα ζήσουμε πάλι ονειρεμένες στιγμές και επιτυχίες. Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε δυνατά με ελπίδα και πίστη. Να κρατήσουμε και να διατηρήσουμε τα πρωτεία της πιο αξιόπιστης και υγιούς ομάδος που δε χρωστάει πουθενά και σε κανέναν. Το μόνο που ζητάμε από τη Διοίκηση είναι να κάνει τα πάντα για τον πρωταθλητισμό και ο κόσμος να είναι σίγουροι ότι θα στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο.

Να μην μας απογοητεύσουν.

Οι Διοικήσεις των πέντε συστεγασμένων club.

1. ΣΦΟΒ

2. Lady’s Club

3. Κόκκινη Ν. Ιωνία

4. Αργοναύτες

5. Οικονομικός Όμιλος
.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...