Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τρεις και ο κούκος...



Απογοητευτική είναι για ακόμα μια φορά η δυναμική των ομάδων της Σούπερ Λίγκας συμπερασματικά από τις πανηγυρικές «πρώτες» των φετινών μονομάχων.
Ομάδες χωρίς λαό που θα αποτελούν τους κομπάρσους την φαρσοκωμωδίας που ονομάζεται ελληνικό πρωτάθλημα.


Ενώ λοιπόν ένα χρόνο και κάτι μέρες πριν 4500  κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωνε την νέα ομάδα του Χάβι Γράθια ,ας δούμε τις «πανηγυρικές» πρώτες των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.


Ο Ατρόμητος ,που σημειωτέον είναι και «Ευρωπαίος» για πρώτη φορά στην ιστορία του κατάφερε να μαζέψει 400 άτομα ,ενώ ο έτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη ,ο Αστέρας έκανε την πρώτη προπόνηση παρουσία 40 θεατών!


Η νεοφώτιστη Βέροια «γιόρτασε» μπροστά σε 20 άτομα ενώ ο ΠΑΟΚ «έσωσε» τα προσχήματα της υποτιθέμενης μεγάλης ομάδας με 3000 οπαδούς να παρακολουθούν την «πρώτη» του Δώνη.


Οι 20 φίλοι της Ξάνθης και της Κέρκυρας δεν εξεπλάγησαν από τον λίγο κόσμο της πρεμιέρας,ενώ η ομάδα του Κομπότη που παράνομα αντικατέστησε τον Ολυμπιακό Βόλου είχε 30 περίπου θεατές στις εξέδρες.


Μία από τα ίδια και για τον Πανιώνιο ενώ την Δευτέρα αναμένονται οι «πρώτες» του Άρη και της ΑΕΚ.


Θυμηθείτε ΕΔΩ  τι σημαίνει πραγματική πρεμιέρα και αναλογιστείτε για ποιον λόγο δεν θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου να «σηκώσει» κεφάλι!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...