Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

To οπαδικό προφίλ των νέων βουλευτών

Τέσσερις νέους βουλευτές και έναν...παλιό εξέλεξε ο λαός του Βόλου για να τον αντιπροσωπεύσει την νέα Βουλή. 
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «εξαφάνισαν» από τον εκλογικό χάρτη της Μαγνησίας πρόσωπα τα οποία με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο κρίθηκε πως έβλαψαν τα συμφέροντα της ομάδας του Βόλου.Έτσι ο κος Καρτάλης και ο κος Νάνος «πλήρωσαν  την νύφη» αφού τα ποσοστά τους κατακρημνίστηκαν ενώ η κα Ζήση δεν «τόλμησε» καν να βάλει υποψηφιότητα στον Βόλο.


Ποιο είναι όμως το...«οπαδικό» προφίλ των νέων βουλευτών Μαγνησίας ,αν υπάρχει αυτό, και τι πρέπει να περιμένουμε από αυτούς από την στιγμή που ο Ολυμπιακός με πολιτική απόφαση αφανίστηκε και με πολιτικά απόφαση μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου;


ΣΥΡΙΖΑ: Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Νικιώτης με την βούλα ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.Δασκαλεμένος από τον πατέρα του και φανατικός οπαδός της «συνοικιακής» ουκ ολίγες φορές σε προσωπικές του συζητήσεις έχει αναφερθεί με απαξιωτικά σχόλια για τον μεγάλο σύλλογο της πόλης.Βέβαια τον τελευταίο καιρό ενόψη... «βουλευτιλικίου» τα συμμάζεψε  και προσπάθησε να βγάλει εικόνα ενότητας για τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Βόλου αφού ο Ολυμπιακός αποτέλεσε μια μεγάλη δεξαμενή εν δύναμη ψηφοφόρων..Τι μπορούμε να αναμένουμε από τον κύριο...Τίποτα απολύτως!


Ν.Δ.: Θανάσης Νάκος

Ο κύριος Νάκος όποτε μπόρεσε στάθηκε δίπλα στη ομάδα της πόλης του.Υποστηρικτής του Ολυμπιακού από πάντα , αναμένεται να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του κόμματός του στους ερυθρόλευκους , κάτι που θα είναι ακόμα πιο εύκολο αν διοριστεί σε μία θέση ευθύνης.


Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Όντας...«άμπαλη» θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν τελικά πίεζε προς κάποια κατεύθυνση για πολιτική λύση στο θέμα του Ολυμπιακού.Η ξεκάθαρη θέση πάντως του κόμματός τη αλλά και ο κατά το «ήμισυ» βολιώτης και πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος των «Ελλήνων»  κος Τέρενς Κουίκ ,δίνει κάποια αισιοδοξία ότι ίσως και να ασχοληθούν με το ζήτημα....

Χρυσή Αυγή: Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Φίλος του Ολυμπιακού ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Χρ.Αυγής βρέθηκε στο πλάι της ομάδας  με δηλώσεις του αλλά και ήταν ο μοναδικός βουλευτής που παραβρέθηκε κατά την αδειοδότηση από την ΕΕΑ.Η αυστηρή πολιτική γραμμή του κόμματός του πάντως ,δεν δίνει πολλά περιθώρια ενασχόλησης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής με το ζήτημα της ομάδας του Ολυμπιακού.

ΔΗΜ.ΑΡ.: Παρίσης (Πάρις) Μουτσινάς


Η τοποθέτηση του κόμματός του με σαφήνεια υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου είναι το μοναδικό στίγμα που έχουμε πως ο θέμα του Ολυμπιακού θα μπορούσε να τον απασχολήσει.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...