Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Θα ξαναγυρίσω !


Αποκαλυπτικός όπως πάντα ήταν ο Αχιλλέας Μπέος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Ξενία του Βόλου.
Διαβάστε ΟΛΗ την συνέντευξη του Αχιλλέα....
«Η καρδιά μου είναι στον Ολυμπιακό Βόλου και όταν θα ξεκαθαρίσω με την δικαιοσύνη θα ξαναγυρίσω να τελειώσω αυτό που δεν ολοκλήρωσα» , δήλωσε μεταξύ άλλων.


O Αχιλλέας Μπέος μετά από θερμή υποδοχή χιλίων και πλέον φίλων του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως δεν θα ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μέχρι να του επιτραπεί από την δικαιοσύνη.
H συνέντευξη αναλυτικά:

«Θα ήθελα λίγο κατανόηση μια και είναι πολύ δύσκολη στιγμή.Θα πω απλά πως μου λείψατε πολύ.Έχω τρακ λες και δίνω συνέντευξη πρώτη φορά.Θέλω να σας διαβάσω μια επιστολή που έστειλα δύο μέρες στην προεδρία του Άρειο Πάγου δύο μέρες πριν αποφυλακιστώ»

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Κυρία Ασημακοπούλου
Σεβαστή Κυρία Πρόεδρε,

Ίσως να σας ενοχλώ με τις επιστολές μου, αλλά ατυχώς η κατάσταση που έχω περιέλθει εξαιτίας του Δικαιικού συστήματος της πατρίδας μου, επιβάλλει «φωνή διαμαρτυρίας» σε αντίθεση με τις περί του αντιθέτου συστάσεις των συνηγόρων μου. Αναρωτιόμουν λοιπόν τι Δικαιικό σύστημα μας περιβάλλει και τι αξιακές αρχές εκφράζουν οι Δικαστές. Όταν όπως διαβάζουμε στις εφημερίδες ένα ζευγάρι Πρωτοδικών (δικαστών) βάναυσα χτύπησε το επτάχρονο αγοράκι τους και μέσα στην άγρια νύχτα το πέταξε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τυχαία με έντονα τα σημάδια της κακοποίησης κατ’ ευτυχή συγκυρία βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας.

Τι έγινε μετά; Το γνωρίζετε; Το παιδάκι αφού βγήκε από το Νοσοκομείο δόθηκε στους γονείς του, βασανιστές του, που είναι Δικαστές. Κατά του πατέρα του-βασανιστή δεν ασκήθηκε δίωξη γιατί είναι Δικαστής και απολαμβάνει δήθεν ειδικής δοσηδικίας και αφέθηκε ελεύθερος.

Ένας άλλος Εισαγγελέας ανηλίκων έκρινε ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς-βασανιστές-δικαστές και βέβαια κανείς ποτέ δεν έμαθε τα ονόματά τους.

Ρωτάω μετά ταύτα:

Εγώ έχω ελπίδες να κριθώ από δικαστές με αξίες, με αρχές και βέβαια με ακεραιότητα;

Τι να πιστέψω, που να ελπίζω, δεν ξέρω.

Φοβάμαι μήπως η γυναίκα του Καίσαρα ούτε είναι ούτε και φαίνεται τίμια.

Συμψηφισμούς, συγκρίσεις και συμπεράσματα, αρνούμαι να βγάλω, η οικογένειά μου όμως;

Με κάθε σεβασμό

Αχιλλέας Μπέος, ΑΘΩΟΣ

Ελέω Δικαστών Προσωρινά Κρατούμενος

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ (ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ) 

Μ.Μ.Ε. 
Θέλω να απευθυνθώ στα ΜΜΕ και να κάνω μία παράκληση: Μετά τη σημερινή συνέντευξη τύπου, να μην ασχοληθούν ξανά μαζί μου γιατί αν το κάνουν, θα υπάρχει σκοπιμότητα. Δηλώνω ότι έχω υποχρέωση και θα σεβαστώ τη δικαστική απόφαση και σας γνωρίζω ότι πρωταρχικός και μοναδικός σκοπός μου είναι η αποκατάσταση του ονόματος των παιδιών μου. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ασχοληθώ με οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο μέχρι να ολοκληρωθεί ο δικαστικός μου αγώνας. Οτιδήποτε άλλο γραφτεί για μένα, θα αποτελεί καθαρά προβοκάτσια. Μην παραπλανηθείτε ότι βρίσκομαι πίσω από τον έναν ή τον άλλο παράγοντα. Θα σκεφτώ ακόμη και να παρακολουθήσω αγώνα της αγαπημένης όλων εθνικής μας ομάδας. Ζητώ να σεβαστείτε την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Αρχικά θα ήθελα ευχαριστήσω τους νομικούς μου, τους κυρίους Ζήση Κωνσταντίνου και Χρήστο Μυλωνόπουλο καθώς και τους συνεργάτες τους, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους αγώνα γιατί πίστεψαν από την αρχή στην αθωότητά μου. Τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου οι οποίοι συνέβαλλαν ανθρώπινα ώστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα η άδικη προφυλάκισή μου. Όλους τους φίλους και συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου.

Τέλος, την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τη γυναίκα μου που δεν έλειψε λεπτό από δίπλα μου και την αγαπάω πολύ. Κλείνοντας, είχα τονίσει στο παρελθόν ότι η ομάδα της καρδιάς μου είναι ο Πανιώνιος. Σήμερα λοιπόν σας δηλώνω ότι ο κόσμος του Βόλου θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου και αν ποτέ ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο θα επιστρέψω στη γενέτειρα μου για να ολοκληρώσω αυτό που μας άδικα στέρησαν, την κατάκτηση ενός τίτλου.

ΟΜΙΛΙΑ

Ξεκινώντας, θα ήθελα να τονίσω ότι οι συνήγοροί μου προσπάθησαν να με αποτρέψουν να δώσω τη σημερινή συνέντευξη, όπως γενικότερα ήταν αντίθετοι, όλο αυτό το διάστημα, για τις συνεντεύξεις μου στα Μ.Μ.Ε. Θα πρέπει να καταλάβουν όμως όλοι ότι ένας ο άνθρωπος μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, πόσο μάλιστα εγώ απέναντι σε μία ολόκληρη πόλη που περιμένει επιτέλους να μάθει την αλήθεια. Η σημερινή συνέντευξη τύπου δεν είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η πηγαία ανάγκη ενός αθώου ανθρώπου που ζει σε μία δημοκρατική χώρα και μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, ενός ανθρώπου που θεωρεί ότι στερήθηκε το βασικό δικαίωμα, αυτό του τεκμηρίου της αθωότητας, καθώς χωρίς δίκη, παρέμεινα επί ένα έτος στη φυλακή.

θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι σέβομαι τον κόσμο και την ιστορία όλων των ομάδων και ότι οποιαδήποτε αναφορά μου σε ποδοσφαιρική ομάδα δεν αφορά την ίδια ως θεσμό αλλά τα πρόσωπα και τους παράγοντες που εμπλέκονται στην υπόθεσή μου.

Θα ξεκινήσω λοιπόν από την ημερομηνία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου.

Πρόκειται για την 22α Ιουνίου 2011, ημέρα που αποφασίστηκε η παράνομη προφυλάκισή μου από την αποτυχημένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τη συνδρομή φυσικά και της δικαιοσύνης, στον όρο «δικαιοσύνη» τοποθετείστε βέβαια πολλά ερωτηματικά.

Ή, αν προτιμάτε, πιο σωστός χαρακτηρισμός θα ήταν αυτός της απαγωγής και κράτησής μου ως όμηρου στις φυλακές Ναυπλίου, όπως τουλάχιστον το αισθάνομαι ο ίδιος.

Το ερώτημα είναι, γιατί έγιναν όλα αυτά;

Η πατρίδα μας βιώνει τις χειρότερες μέρες της μεταπολιτευτικής της ιστορίας. Ένα αρρωστημένο και σάπιο πολιτικό κατεστημένο οδήγησε τη χώρα και τους πολίτες στην εξαθλίωση.

Απεγνωσμένα, οι κατέχοντες την εξουσία ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα, πράγμα που τους επιτάσσει η επικοινωνιακή πολιτική, ώστε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ένα από αυτά είμαι κι εγώ, ο Αχιλλέας Μπέος!

Ένας άνθρωπος που ο χαρακτήρας και ο αυθορμητισμός μου ενδείκνυνται προς εκμετάλλευση από το σύστημα. Και αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ μου δεν μετείχα σε πολιτικές ίντριγκες και δεν υπηρέτησα σκοπιμότητες, αλλά αντίθετα, έχω έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση με το κατεστημένο και τα κέντρα αποφάσεων. Συγκεντρώνω δηλαδή όλα αυτά τα στοιχεία που με καθιστούν «εύκολο στόχο».

Στήνεται αρχικά ένας ολόκληρος μηχανισμός από το γραφείο του πιο αποτυχημένου Πρωθυπουργού της χώρας, μεθοδεύεται ένα βρώμικο σενάριο που θα ζήλευαν ακόμη και στο Χόλυγουντ, χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, χωρίς μάρτυρες και χρησιμοποιούνται όλα τα εργαλεία και φυσικά τα ΜΜΕ, για να σχηματίσει η κοινή γνώμη την εικόνα, ότι είμαι δήθεν ο άνθρωπος που έχει προκαλέσει όλα τα δεινά, στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Διαμορφώνεται έτσι η αναγκαία περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Από ποιους όμως;

Από το δημοσιογραφικό στρατό βέβαια που ελέγχεται από το σαθρό πολιτικό σύστημα. Αυτό επιλέγει δημοσιογράφους που εργάζονται για λογαριασμό της κυβέρνησης, όπως αυτοί του ΟΠΑΠ, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όχι μόνο. Ασκούν πίεση στους εκδότες όλων των ΜΜΕ, αφού είναι βασικοί χρηματοδότες τους και χρησιμοποιούν όλα τα αθέμιτα μέσα για να γίνουν πιστευτοί.

Δεν διστάζουν να εκβιάσουν ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, στο ρόλο του οποίου θα αναφερθώ αργότερα.

Επιστρατεύουν ψευδομάρτυρες, δικαστές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, ώστε να ενοχοποιηθώ και ας φωνάζω με όλες μου τις δυνάμεις ότι είμαι αθώος και θύμα αισχρής σκευωρίας πολιτικών συμφερόντων.

Όλα αυτά φυσικά χρειάζονται τη συνδρομή της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και εδώ τίθεται το τεράστιο ερώτημα:

Πώς η δικαιοσύνη συμμετέχει σ’ ένα βρώμικο παιχνίδι πολιτικών σκοπιμοτήτων; Εν γνώσει της ή παρασυρόμενη κι αυτή από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από την πολιτική και τα ΜΜΕ; Σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να βρεθούν και οι κατάλληλοι δικαστές, τα λεγόμενα «εργαλεία», όπως τα αποκαλούν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, φιλόδοξοι, επίορκοι και διεφθαρμένοι, που θα έχουν την κάλυψη του προϊσταμένου τους και δεν θα διστάσουν να στείλουν αθώους ανθρώπους, όπως εγώ, ο Αχιλλέας Μπέος, στη φυλακή.

Ένα από τα πρόσωπα που έπαιξε σημαντικό ρόλο είναι η αξιότιμη κυρία Εισαγγελέας, η οποία συνέταξε ένα διάτρητο και πέρα για πέρα κατάπτυστο κατηγορητήριο, που δεν μπορεί να σταθεί ούτε σε δικαστήρια δικτατορικών καθεστώτων, αφού κατάφερε να συνδυάσει δήθεν αδικήματα του 2008 με τηλεφωνικές συνομιλίες του 2011, βαπτίζοντας μάλιστα το αδίκημα «ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»!

Ενδεικτικά, θα αναφερθώ σε δυο - τρία σημεία του κατηγορητηρίου που προκαλούν το γέλιο αλλά και τη λύπη.

Το πρώτο λοιπόν είναι μία συνομιλία δική μου με τον κ. Θανάση Κανελλόπουλο, φίλο και νομικό σύμβουλο, που του ζητώ να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας και την Εισαγγελία Λάρισας για να προστατευθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από πιθανά έκτροπα που ετοίμαζαν οι οπαδοί της Λάρισας, κάτι που το είχαμε πληροφορηθεί.

Που βρίσκεται η παρανομία; Κι όμως, από αυτή τη συνομιλία ο άνθρωπος βρέθηκε συγκατηγορούμενος!

Σε ένα άλλο σημείο του κατηγορητηρίου αναφέρεται κλήση μου σε άγνωστο αριθμό και πρόσωπο, που τον αποκαλώ «κύριο Φιλιππίδη». Η ευφυέστατη εισαγγελέας, εικάζει ότι μάλλον συνομιλητής μου είναι ο κ. Μαρινάκης.

Αλήθεια, τι ντροπή! Νομίζουν ότι με εικασίες του τύπου «το άκουσα στην πιάτσα», μπορούν να καταδικάζουν αθώους ανθρώπους.

Στη φυλακή οδηγούνται άνθρωποι για πράξεις και αδικήματα που διέπραξαν και όχι επειδή έχουν το θάρρος να μιλάνε. Δεν μπορείτε να καταργήσετε αγώνες αιώνων για τη συνταγματική κατοχύρωση του δικαιώματος της ελευθερίας, του λόγου και της έκφρασης.

Δεν θα αποδείξω εγώ το αυτονόητο, την αθωότητά μου. Αποδείξτε εσείς! Ποιόν εκβίασα; Ποιόν απείλησα; Ποιόν εξαπάτησα; Με ποια στοιχεία? Υπάρχει ένας έστω μάρτυρας που να καταθέτει ότι εκβιάστηκε από μένα? Ότι πήρε χρήματα? Ότι εξαναγκάστηκε σε κάποια παράνομη συμπεριφορά? Βρέθηκε μαύρο χρήμα στο όνομά μου για να δικαιολογεί ανάλογες κατηγορίες? Με το «κάπου άκουσα, κάποιος μου είπε» δεν μπορεί να φυλακίζονται άνθρωποι.

Και βέβαια, βρείτε την εγκληματική οργάνωση που «δημιούργησε» με τη φαντασία της η ευφυέστατη κυρία Εισαγγελέας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα και θα είστε συνέχεια εκτεθειμένοι.

Ας φτάσει αυτή η υπόθεση στο ακροατήριο το συντομότερο δυνατόν, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθεί η αδικία. Έως τότε, θα συνεχίζω να φωνάζω δυνατά για την αθωότητά μου!

Το ερώτημα όμως είναι με τι στοιχεία και με ποιους μάρτυρες;

Σε τηλεοπτική εκπομπή, ο γνώστης και κριτής όλων, μόνιμος θαμώνας των τηλεπαραθύρων κ. Αλέξης Κούγιας, ομολόγησε ότι ίδιος και ο κ. Μπιτσαξής συνεργάστηκαν ώστε να βοηθήσουν την κυρία Εισαγγελέα να δέσει την υπόθεση.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που φιλοξενηθήκαν από το σύνολο των ΜΜΕ ότι «τους εχθρούς μου τους στέλνω φυλακή» δικαιώνουν απόλυτα όλους τους ισχυρισμούς μου. Ο κόσμος όμως αναρωτιέται με ποια ιδιότητα μπορεί και στέλνει ανθρώπους στη φυλακή, ακόμη κι αν πρόκειται για εχθρούς του. Η δικαιοσύνη δεν θέλει να μάθει με ποιο δικαίωμα ο Αλέξης Κούγιας τους εκθέτει;

Θα πρέπει να επισημάνω σε αυτό το σημείο, ότι γνωρίζω ονόματα και καταστάσεις που έπαιξαν σημαντικό ρόλο, προσπαθώντας να επηρεάσουν δικαστικές συνειδήσεις εις βάρος μου!

Ένα από αυτά είναι του απερχόμενου πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Καστανίδη! Όλοι μας κρινόμαστε και ο κύριος Καστανίδης έχει ήδη κριθεί, όπως και το πρώην κόμμα του καθώς και το νυν!

Ο ελληνικός λαός δεν θα τους ξεχάσει ποτέ!

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν κάποιοι, που βιάστηκαν να χαρούν, ότι η Ε.Υ.Π. συνέχισε να καταγράφει συνομιλίες και μετά τον Απρίλιο του 2011, όπου εκεί πλέον μπορείς ξεκάθαρα να διαπιστώσεις ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της σκευωρίας.

Αυτά τα CD θα παραδοθούν πολύ σύντομα στην Πρόεδρο και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αλήθεια, αναρωτήθηκε τότε κανείς και ιδιαίτερα οι αμερόληπτοι δημοσιογράφοι που μοίραζαν κατηγορίες, βγάζοντας καθημερινά αναληθή δημοσιεύματα, ποια είναι τα αδικήματα και πώς προέκυψαν όλες αυτές οι απομαγνητοφωνήσεις; Τηρήθηκε η διαδικασία που προβλέπει ο Ν.2225/1994 αλλά και όλες οι διατάξεις του; Γιατί έγινε επιλεκτική απομαγνητοφώνηση; Πού βρίσκεται το σύνολο των καταγεγραμμένων συνομιλιών; Ποια αρχή και ποια πρόσωπα έκαναν αυτή την απομαγνητοφώνηση; Ποιος έδωσε την εντολή; Γιατί οι εκθέσεις της ΕΥΠ είναι ανυπόγραφες; Ποια ήταν τα κριτήρια της επιλογής των συνομιλιών; Ποιους προσπαθούν να καλύψουν;

Μήπως πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, όπως ο Νίκος Πατέρας;

Γιατί, ενώ με αίτηση των συνηγόρων μου εδώ και 11 μήνες ζητάμε, με τη δικαστική συνδρομή, την επίσημη πραγματογνωμοσύνη, αυτή δεν έχει γίνει ακόμη; Μα βέβαια γιατί πρόκειται για συρραφή τηλεφωνικών συνομιλιών μου. Για να καταλάβετε, από μία συνομιλία μου πραγματικής διάρκειας 2 λεπτών παρουσιάστηκαν αποσπασματικά μόλις 40 δευτερόλεπτα, κομμένα και ραμμένα, όπως τους βόλευε, ενώ αποκρύφτηκαν σκοπίμως άλλες συνομιλίες μου που αποδεικνύουν την αθωότητά μου. Είναι ξεκάθαρο ότι η υπόθεση βρωμάει από όπου και αν τη δει κανείς.

Δυστυχώς όμως, η αποτυχημένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αν και γνωρίζει ότι όλη η υπόθεση είναι αίολη, παράνομη και πέρα για πέρα άδικη, δεν διστάζει με δικτατορικό τρόπο και για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους να αποπροσανατολίσει την Κοινή Γνώμη.

Όλοι θα θυμάστε τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2011 με τα μεσοπρόθεσμα και τα μνημόνια και τη λαοθάλασσα των αγανακτισμένων πολιτών που ξεχύθηκαν στο Σύνταγμα. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Προσπαθούν με επικοινωνιακά τρικ να αλλάξουν την εικόνα, να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα και αποφασίζουν να διαλύσουν μια υγιή ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου και να στείλουν εμένα στη φυλακή.

Η απόφαση λαμβάνεται από το γραφείο του πιο αποτυχημένου πολιτικού, του Γιώργου Παπανδρέου, που μαζί με τους Γερουλάνο, Νικητιάδη και Μπιτσαξή ξεκινάνε ένα βρώμικο παιχνίδι με πρόσχημα τη δήθεν κάθαρση και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμμαχοί τους, γιατί ο καθένας έχει τους λόγους του, ο Νίκος Πατέρας, ο άνθρωπος με τη συρραφή κασετών, που ξεκίνησε αυτήν την ιστορία με τον Γιώργο Δαλούκα, στον οποίο θα αναφερθώ πιο κάτω, καθώς και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος συμμετέχει στην όλη παράνομη διαδικασία, εξυπηρετώντας τα βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά συγχρόνως και ιδιοτελείς σκοπούς.

Σ΄ αυτή την υπόθεση, πρέπει να συμμετέχουν και αθλητικοί εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν διοριστεί από τον Μπιτσαξή, τον τέως Γ.Γ. Αθλητισμού. Ο διορισμός τους στην ΕΠΟ έχει επιβληθεί και συμμετέχουν σ’ αυτή την πρωτοφανή συνωμοσία για τα ελληνικά δεδομένα, αφού αισθάνονται υποχρεωμένοι.

Και αρχίζουν τα παρατράγουδα. Όλοι θα θυμάστε τις τραγελαφικές καταστάσεις που ζήσαμε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Παραβλέπουν νόμους, διατάξεις και καταστατικά, για να απαγγείλουν κατηγορίες σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργού αθλητισμού αλλά και να καλύψουν συγχρόνως ψευδομάρτυρες και συνεργάτες που χρησιμοποίησαν, όπως ο Αλέξης Κούγιας.

Θα σας θυμίσω απλά ότι σε καμία συνομιλία, από αυτές που δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ και περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, δεν εμπλέκεται η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Αντίθετα, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες που αναφέρονται σε συγκεκριμένα ποσά, σε συγκεκριμένες ομάδες, σε συγκεκριμένους παράγοντες, με συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Τι έγινε φυσικά, το γνωρίζετε.

Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου κι εγώ προσωπικά, χωρίς να συμμετέχουμε σε καμία συναλλαγή και χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, γιατί έτσι έπρεπε.

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί τη στιγμή που υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες και καταθέσεις μαρτύρων κατά του Αλέξη Κούγια, ο ίδιος μπορεί και μένει ατιμώρητος; Πώς γίνεται να τιμωρούνται ομάδες και παράγοντες, που δεν πρέπει να τιμωρηθούν, και να ευνοούνται άλλες παραμένοντας ατιμώρητες;

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί η ΕΠΟ με όλα αυτά που συνέβησαν, είναι αίολη, εκτεθειμένη αλλά και ανήμπορη να αντιδράσει;

Εδώ έρχεται λοιπόν ο κ. Πατέρας, ο οποίος έχει παραδώσει στους Μπιτσαξή και Κούγια κασέτες, στις οποίες παράνομα έχει καταγράψει προσωπική του συνομιλία με τον κ. Πιλάβιο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Όμως έχει σβήσει τη δική του φωνή (μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό, την αντίστοιχη δική μου συνομιλία με τον Νίκο Πατέρα για την υπόθεση Δαλούκα;).

Ως φυσικό επακόλουθο εκβιάζεται ο κ. Πιλάβιος και ενδίδει σε όλες τις πιέσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Γερουλάνου αλλά και του Αλέξη Κούγια, του οποίου η ομάδα ανεβαίνει κατηγορία, ενώ και ο ίδιος αθωώνεται από τις κατηγορίες της δωροδοκίας και πλαστογραφίας.

Συγχρόνως, καταργείται το αυτοδιοίκητο, αφού παραδίδεται στην ουσία ο έλεγχος του ποδοσφαίρου στην κυβέρνηση και στις ορέξεις των αποτυχημένων και περαστικών Γερουλάνου και Μπιτσαξή και περιορίζεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ρόλο μαριονέτας.

Κύριε Πιλάβιε, ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε με όλα αυτά τα αίσχη που επιτρέψατε να γίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Λυπάμαι, αλλά είστε πολύ λίγος. Δεν μπορέσατε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Ξεφτιλίσατε το θεσμό του προέδρου και στείλατε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, επιτρέποντας στους κάθε είδους Κούγια, Μπιτσαξή και Γερουλάνο να ασελγούν εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σας ζητώ για άλλη μία φορά να παραιτηθείτε γιατί σε διαφορετική περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να σας εκθέσω δημόσια, κάτι που δεν θα ήθελα να κάνω.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η αποκαλούμενη «κάθαρση» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ήταν μία φαρσοκωμωδία, μία αποτυχία της κυβέρνησης, όπως αποτυχημένος ήταν και ο πρωθυπουργός της, Γιώργος Παπανδρέου, που καυχιόταν ακόμα και μέσα στη Βουλή, δήθεν για τη μεγάλη κάθαρση.

Αλήθεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε; Αυτό που έχετε διαλύσει; Αυτό που θέλετε να ελέγχετε βάζοντας τεχνοκράτες και υπαλλήλους να διοικούν ΠΑΕ, να τις υπερχρεώνουν και να τις διαλύουν; Αυτό στο οποίο δεν έχουν ούτε τα έξοδα μετακίνησης οι ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής;

Για τις δε ομάδες της Σουπερλίγκα, που δεν τηρούν οι μισές από αυτές τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος και το επιτρέπετε αυτό, γιατί θέλετε να είναι πολιτικά εξαρτημένες; Αρρωστημένες νοοτροπίες ενός σάπιου πολιτικού συστήματος….

Αλήθεια, πώς επιτρέπετε να συμμετέχουν ομάδες που οφείλουν εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα; Τί λένε οι υπεύθυνοι για αυτό;

Αλλά ξέχασα, κάναμε κάθαρση, διώξαμε τον Μπέο με το έτσι θέλω. Θα πούμε όμως πιο κάτω ποιος είναι ο ομιλών. Εσείς συνεχίστε να στηρίζετε τους κάθε είδους Κιντήδες, Αδαμίδηδες, Γόντικες και άλλους αρεστούς σε εσάς, όπως ο Νίκος Πατέρας, που έχουν καταχρεώσει ομάδες και ελληνικό δημόσιο.

Για ποια κάθαρση και ποια εξυγίανση μιλάτε; Όσο και να προσπαθείτε να παραποιήσετε την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα με τα γραφεία τύπου και το δημοσιογραφικό στρατό που ελέγχετε, ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

Οι εποχές που κάνατε το άσπρο μαύρο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αλήθεια ποια είναι; Ποιος θα κάνει την εξυγίανση;

Οι αποτυχημένοι και περαστικοί, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στον εξευτελισμό, όπως ο κ. Γερουλάνος; Το παιδί της μαμάς, ένας ανεπάγγελτος, που επί ημερών του κατάκλεψαν τα μουσεία της χώρας μας; Χωρίς καμία γνώση και ικανότητα;

Ή ο τζογαδόρος τέως Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής που ήταν μόνιμος θαμώνας των καζίνων Λουτρακίου και Πάρνηθας;

Ας τελειώνουμε λοιπόν και ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τι κακό προκάλεσα εγώ στο χώρο του ποδοσφαίρου;

Όταν το 1999 ανέλαβα τη διαχείριση της ομάδας του Πανιωνίου από το Δήμο Νέας Σμύρνης, αυτή είχε δυναμικό μόλις 7 παίκτες, είχε χρέη γύρω στα 20.000.000 ευρώ σημερινά λεφτά και χρωστούσε σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Μέχρι το 2006, δημιούργησα μία αυτοδύναμη ομάδα, χωρίς χρέη στο ελληνικό δημόσιο και σε τρίτους και χωρίς καμία προσφυγή, με παρουσία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στους ομίλους, επί 2 συνεχόμενα έτη.

Το 2006 μεταβιβάστηκε ο Πανιώνιος στον επιχειρηματία κ. Τσακίρη με δυναμικό 25 αξιόλογων ποδοσφαιριστών, 9 εξ’ αυτών μάλιστα, μετέπειτα πουλήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χρειάστηκαν να περάσουν μόνο 2 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2008 και μετά, για να δούμε το σύλλογο του Πανιωνίου να διασύρεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο.

Το 2007 βρέθηκα στον Ηρακλή για να βοηθήσω το φίλο μου Αντώνη Ρέμο και σε 20 ημέρες δημιούργησα μία ομάδα που ήταν σε θέση να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, χωρίς να διατρέχει αγωνιστικούς κινδύνους.

Φεύγοντας, προέβλεψα, δυστυχώς, τις διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή και για άλλη μία φορά, δικαιώθηκα.

Το 2008 ανέλαβα την ομάδα της γενέτειράς μου, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μια ομάδα στο χείλος του γκρεμού, υπό διάλυση, που χρωστούσε μέχρι και σε Αλβανούς!

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο τι έγινε. Λίγο πολύ το γνωρίζετε.

Οφείλω όμως να υπενθυμίσω ότι μέσα σε 3 χρόνια δημιούργησα μία ομάδα μοντέλο, υγιή σε όλους τους τομείς, που κέρδισε το σεβασμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέροντας ταυτόχρονα και σημαντικό κοινωνικό έργο στους πολίτες του Βόλου.

Αυτός είμαι εγώ, ο παράγοντας, ο Αχιλλέας Μπέος, και γι’ αυτό οφείλετε να με κρίνετε, και έχω κριθεί τόσο από τους συνεργάτες μου, όσο και από την κοινωνία του Βόλου.

Η σημερινή παρουσία πρώην συνεργατών μου αλλά και χιλιάδες κόσμου, είναι η ηχηρή απάντηση σε όλους τους πολιτικούς, δημοσιογράφους και επικριτές μου.

Δεν θα κριθώ από εσάς που εξυπηρετείτε συμφέροντα των αφεντικών σας, σπέρνοντας λάσπη.

Δηλώνω παράγοντας, έχετε να μου επισυνάψετε κάτι; Δεν δηλώνω ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος. Και ως παράγοντας επιτέλεσα μεγάλο έργο στο χώρο του ποδοσφαίρου, είτε το θέλετε είτε όχι, προσπαθώντας συγχρόνως να προστατέψω την ομάδα μου. Και αυτό το έκανα καλά και δεν θα διαφωνήσει κανείς μαζί μου.

Όπως δεν θα διαφωνήσω κι εγώ με εσάς. Δεν είμαι καλός στην επικοινωνιακή πολιτική, στις δημόσιες σχέσεις, είμαι απότομος, αυθόρμητος, αντιδραστικός.

Δεν συνεργάζομαι με τα κέντρα αποφάσεων, είμαι κόντρα στο κατεστημένο και αντίθετος με την εξουσία και πιθανώς και πολλά άλλα ακόμη.

Είπαμε όμως να με κρίνετε ως παράγοντα.

Φλώρος στα 53 δεν μπορώ να γίνω. Ούτε τεχνοκράτης του κώλου, τύπου Αδαμίδη, Κιντή, Γόντικα και Πατέρα.

Λυπάμαι, αλλά αγαπώ αυτό που κάνω, υπερασπιζόμουν νόμιμα τα συμφέροντα της ομάδας μου, που μέχρι πριν ένα χρόνο υπηρετούσα, ακόμη και απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Δεν μ’ αρέσει η ομάδα να παίζει το ρόλο του κομπάρσου και είμαι εκ φύσεως νικητής, κάτι που προσπαθούσα να μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές μου.

Πού οδήγησε λοιπόν το φιάσκο των δήθεν στημένων αγώνων, όπως αποκαλείται πλέον από το σύνολο του κόσμου αλλά και από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ;

Σε ένα εξευτελισμό τόσο της δικαιοσύνης, όσο και της δημοκρατίας από τη φασιστική και δικτατορική εμμονή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο όμως ερωτηματικό είναι ο ρόλος της δικαιοσύνης και ο τρόπος που χειρίστηκε την όλη υπόθεση. Πώς συμμετείχε σ’ αυτό το σκάνδαλο; Είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη η όλη διαδικασία!

Όλο αυτό το διάστημα της παράνομης προφυλάκισής μου, προβληματίστηκα πολύ, με έκαναν να μισήσω την πατρίδα μου.

Φανταστείτε, εγώ που δεν ήθελα να αλλάξω υπηκοότητα και παρέμεινα Έλληνας υπήκοος.

Καθημερινά περνούσε από το μυαλό μου να ξαναγίνω μετανάστης, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής μου περιπέτειας.

Διαπίστωσα δε, ότι ο τρόπος λειτουργίας της δικαιοσύνης ευθύνεται σε ένα βαθμό για τις αδικίες της κοινωνίας και τη βία.

Όμως το ενδιαφέρον του κόσμου με έκανε να αλλάξω γνώμη και θα αγωνιστώ.

Αρκετά, κύριοι!

Η Ελλάδα δεν είναι μαγαζάκι σας!

Οδηγήσατε τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση και παρόλα αυτά δεν έχετε τσίπα, αλλά συνεχίζετε να βγαίνετε στα παράθυρα και να κοροϊδεύετε τον κόσμο.

Τα τελευταία 40 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι, δύο οικογένειες με τις παρεϊτσες σας, κυβερνήσατε την πατρίδα μας και δημιουργήσατε μια σάπια κοινωνία με συμμάχους τα ΜΜΕ που εσείς οι ίδιοι καλύπτετε και χειρίζεστε κατά το δοκούν. Για παράδειγμα, κάθε φορά που διάφοροι κλάδοι απεργούν για να διεκδικήσουν το δίκιο τους, βγαίνουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και τους πολεμούν, χρησιμοποιώντας ακραίους χαρακτηρισμούς, όπως αυτούς των καρτέλ και βαρόνων.

Αλήθεια, τι γίνεται με τους βαρόνους των ΜΜΕ, που εκβιάζουν πολιτικούς, δικαστές και χρωστούν εκατομμύρια; Α, ξέχασα, τους καλύπτει το σάπιο, αρρωστημένο πολιτικό σύστημα!

Αυτό που όταν στις 27 Ιουνίου 2011 και ώρα 12:30 τα ξημερώματα αποφασίστηκε η παράνομη προφυλάκισή μου, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.

Στο MEGA, διέκοψε τη ροή της εκπομπής του ο Πρετεντέρης, για να μεταδώσει την ευχάριστη και καλά είδηση, ότι προφυλακίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος!

Ντροπή σου ρε λαμόγιο!

Πως μπορεί η είδηση προφυλάκισης ενός αθώου και οικογενειάρχη να χαρακτηρίζεται ως ευχάριστη, όταν αυτός δεν έχει καν δικαστεί και καταργείται, κατά συνέπεια, με το έτσι θέλω, το τεκμήριο της αθωότητας;

Αλλά τέτοια γραμμή είχε, αυτά θα έλεγε!

Και επειδή αναφερόμαστε στο MEGA, όπου επί 9 συνεχόμενους μήνες κόπτονταν για τη στημένη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους καλώ να κάνουμε μία εκπομπή σε ζωντανή μετάδοση, για να μάθει ο κόσμος τα κατορθώματα του Νίκου Πατέρα και των πραγματικών υπευθύνων, ο οποίος διαχειρίστηκε 150.000.000 ευρώ, άφησε καμένη γη και που, εντέχνως, καλύψατε.

Ενδεικτικά, την περίοδο 2009-2010, στους αγώνες Ηρακλή – Ολυμπιακού, Γιάννενα – Ολυμπιακού, Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού και Λάρισας – Παναθηναϊκού, διαιτητής ήταν ο κ. Δαλούκας.

Κι αν όντως η πολιτεία και η δικαιοσύνη γυρεύουν την αλήθεια, ας κάνουν λοιπόν τον κόπο,

Πρώτον,

να γίνει άρση απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποιον συνομιλούσε ο κ. Δαλούκας πριν και μετά από αυτούς τους αγώνες.

Δεύτερον,

οφείλει να ελέγξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του συγκεκριμένου διαιτητή και των συγγενικών σε αυτόν προσώπων.

Τρίτον,

ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για το ξυλοδαρμό του Κύρου Βασάρα και η υπόθεση αυτή περιέργως έχει αποσειοποιηθεί, είναι ο ίδιος που έδωσε την εντολή για το ξυλοδαρμό του διαιτητή Αμπάρκολη, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού - Αστέρα Τρίπολης.

Είναι ειλικρινά ντροπή να μιλάνε για κάθαρση και αδέκαστη εφαρμογή των νόμων, αυτοί που έχουν διαπράξει αίσχη με την ανοχή των πολιτικών και μέρους του δικαστικού συστήματος, αλλά δυστυχώς ελέγχουν τα ΜΜΕ που τους καλύπτουν.

Όσο για το παιχνίδι Ξάνθη - Παναθηναϊκού, όπου κάποιοι αποκόμισαν 13.000.000 ευρώ, όπως έχει δημοσιευτεί ήδη άλλωστε, δεν γίνεται κανένας λόγος.

Θα παραγραφεί και αυτό, όπως γίνεται συνήθως, όταν εμπλέκονται δυνατοί και επώνυμοι.

Δεν πρόκειται να συνεχίσω άλλο, θα πω μόνο κάτι τελευταίο και θα κλείσω:

Πρόκειται για εμβάσματα 950 φυσικών προσώπων, μια λίστα που περιέχει ονόματα παραγόντων, πολιτικών και δημοσιογράφων, όπως προκύπτουν από την Τράπεζα της Ελλάδος. Τι έγινε; Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο γιατί δεν βόλευε, ή επειδή δεν υπήρχε μέσα σε αυτές το όνομα του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού Βόλου;

Για ποια κάθαρση και εξυγίανση μιλάτε; Ποιόν κοροϊδεύετε όλοι εσείς που συμμετείχατε σ΄ αυτήν την κατάφωρη αδικία, καλύπτοντας έτσι τις φασιστικές νοοτροπίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, που μέχρι και τον Μισέλ Πλατινί επιστράτευσε, για να ξεχάσει ο κόσμος τα ουσιαστικά και σοβαρότερα προβλήματα;

Και ξαφνικά η ΟΥΕΦΑ «αδειάζει» όλους εσάς, τους δήθεν υποστηρικτές και φύλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με επίσημο έγγραφό της απαντάει στην ελληνική δικαιοσύνη ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε στημένους αγώνες και σε ευθύνες φυσικών προσώπων.

Κύριοι, για άλλη μια φορά ξεφτιλιστήκατε!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω κι ένας υγιής σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί το θέμα και να μην έχει πλέον πειστεί ότι η υπόθεση αυτή είναι στημένη, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπλανηθεί από την κυβέρνηση και να ξεχάσει τα πραγματικά προβλήματά του.

Έπρεπε να ενοχοποιήσουν εμένα προσωπικά και τον Ολυμπιακό Βόλου. Πείτε μου όμως όλοι εσείς που ασχοληθήκατε με την υπόθεση: πού εμπλέκεται ο Ολυμπιακός Βόλου; Με ποια άλλη ομάδα συναινεί και στήνει παιχνίδια; Σε ποιες συνομιλίες αναφέρεστε;

Είναι αδιανόητο πως μπόρεσαν και διέλυσαν έτσι φασιστικά μια ομάδα, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες χιλιάδων ανθρώπων χωρίς στοιχεία. Άραγε πως κοιμούνται αυτοί οι άνθρωποι….

Τα ονόματα όλων αυτών που συμμετείχαν σ΄ αυτή την αδικία θα βγουν σύντομα στη δημοσιότητα.

Με τί ραδιουργίες και τεχνάσματα αθωώθηκαν οι πραγματικοί ένοχοι;

Γιατί δεν κλήθηκαν να καταθέσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, οι αληθινοί πρωταγωνιστές (προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές); Μέχρι και ο «μάρτυράς» σας Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε, ότι όλα αυτά τα έχει ακούσει στην πιάτσα και ότι δεν έχει αποδείξεις. Προφανώς όμως, το κατηγορητήριο είχε ήδη δρομολογηθεί, πριν καν ερευνηθούν τα τυχόν στοιχεία.

Αλήθεια για να στήσεις ένα παιχνίδι χρειάζονται χρήματα και αποδέκτες. Ποια ήταν άραγε η διαδρομή των χρημάτων και ποιοι οι αποδέκτες; Που βρίσκονται τα αυθεντικά cd και το σύνολο των συνομιλιών; Που είναι οι κωδικοί των εταιρειών στοιχημάτων; Ποιος παρέδωσε ανυπόγραφες εκθέσεις; Κύριοι, παρουσιάστε, επιτέλους το αμερικάνικο διαβατήριο μου!

Για παράδειγμα, στη γειτονική Τουρκία, που ορισμένοι τη θεωρούν υποανάπτυκτη, στην υπόθεση των στημένων αγώνων, μετά από παρακολουθήσεις των τηλεφώνων, οι αρχές συνέλεξαν αποδεικτικό υλικό, όπως βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφίες που καταγράφονται συναλλαγές και φυσικά, μαρτυρικές καταθέσεις, γιατί βέβαια, μόνο οι υποκλοπές δεν αρκούν για να ενοχοποιηθεί κάποιος. Αυτά ισχύουν σε υποτίθεται τριτοκοσμικές χώρες, που δεν σέβονται καν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στην Ιταλία, σε παρόμοια υπόθεση, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες, ομολόγησαν ότι χρηματίστηκαν για να στήσουν αγώνες και συγκεκριμένα, για να κάνουν πέναλτι και να εξασφαλίσουν προκαθορισμένο αποτέλεσμα, αποκομίζοντας 200 και 300 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα μας; Εδώ, στη χώρα του πολιτισμού που γέννησε τη δημοκρατία; σπεκουλαδόροι, βιαστές της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Ποιό φυσικό πρόσωπο ομολόγησε; Ποιός κατήγγειλε; Ντροπή σας για άλλη μία φορά! Ξεφτίλες!

Αν νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο, είστε γελασμένοι. Έχετε ήδη κριθεί στη συνείδηση όλου του κόσμου.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι αναπάντητα ερωτήματα, αλλά κάποιοι από τους δικαστές και εισαγγελείς που χειρίστηκαν την υπόθεση, παρέλειψαν σημαντικές διατάξεις του Νόμου, αρκέστηκαν σε ισχυρισμούς πολιτικών και επιχειρηματιών, παρασύρθηκαν και δεν λειτούργησαν με δικαστική συνείδηση.

Θεωρώ ότι έγινε παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.
Αξιότιμη κυρία πρόεδρε του Αρείου Πάγου, κυρία Ασημακοπούλου, και αξιότιμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριε Τέντε, όλη αυτή η απάνθρωπη ιστορία πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ιδιαίτερα εσάς που βρίσκεστε, ως θεματοφύλακες της δικαιοσύνης, στην κορυφή της δικαστικής εξουσίας.

Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αμερόληπτη, ανεξάρτητη και αδέκαστη με λειτουργούς που σέβονται τους νόμους. Γιατί κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Το έγκλημα που διαπράχθηκε δεν ήταν ενάντια σε εμένα μόνο και την οικογένειά μου. Διαπράχθηκε ενάντια σε όλους εσάς, τους Έλληνες πολίτες.

Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα, τι είδους κυβέρνηση μας κυβερνά; Η απάντηση είναι, δημοκρατική.

Όμως για να τη διαφυλάξουμε, η ευθύνη της χώρας δεν πρέπει να βρίσκεται στα χέρια λίγων προνομιούχων. Οφείλουμε να είμαστε δυνατοί και απαλλαγμένοι από κάθε είδους τυραννίες, αρκεί ο καθένας μας να θυμάται το καθήκον του ως πολίτης. Μιλήστε και φωνάξτε δυνατά! Απαιτείστε την αλήθεια! Είναι δικαίωμα όλων μας! Είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα μας η ελευθερία λόγου και έκφρασης. Η δημοκρατία δεν χαρίζεται, διατηρείται με συνεχείς αγώνες!

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι αυτά που βίωσα δεν μου επιτρέπουν δυστυχώς να έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές, που δεν υποκύπτουν σε πολιτικές πιέσεις και παραμένουν αδέκαστοι και εύχομαι να κριθώ στο μέλλον από αυτούς.

Η δήλωση του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη ότι η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη και μακριά από κάθε είδους πολιτική παρέμβαση τα λέει όλα και δημιουργεί επιτέλους μία ελπίδα για το μέλλον!

Τέλος, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι θα συνεχίσω να παλεύω με αξιοπρέπεια και περηφάνια και να φωνάζω δυνατά, ελπίζοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι μία και μοναδική: Για άλλη μία φορά, κύριοι του συστήματος, είπατε ψέματα!

Κι αν κάποιοι απορήσουν σήμερα με το πλήθος του κόσμου που βρίσκεται εδώ και μου συμπαρίσταται, ένα μόνο έχω να τους πω:

Κύριοι, εγώ δεν τους έχω πει ψέματα, δεν πούλησα την ιδέα τους, ήμουν ειλικρινής απέναντί τους, υλοποίησα περισσότερα από ότι τους υποσχέθηκα. Και αυτό εισπράττω σήμερα με την παρουσία τους, την αγάπη τους και το σεβασμό τους. Και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!


Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Αχιλλέας Μπέος είπε:


Ο Ανδρέας Παπανδρέου βλέπει τον γιο του και ντρέπεται....Το ποσοστό που πήρε το ΠΑΣΟΚ στον Βόλο το 8% είναι μόνο από τους πολιτικά βολεμένους.Υπάρχουν και έντιμοι δικαστές και εύχομαι να κριθώ από αυτούς.Θα απευθυνθώ και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Ο Ανδρέας Παπανδρέου βλέπει τον γιο του και ντρέπεται....

Το ποσοστό που πήρε το ΠΑΣΟΚ στον Βόλο το 8% είναι μόνο από τους πολιτικά βολεμένους.Υπάρχουν και έντιμοι δικαστές και εύχομαι να κριθώ από αυτούς.Θα απευθυνθώ και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Το VolosFans κάλυψε ζωντανά την συνέντευξη


Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...