Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δίπλα στον Μπέο ο ΣΦΟΒ

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε στην αποφυλάκιση του φίλου μας Αχ. Μπέου. Ο κορυφαίος παράγοντας στον χώρο του ποδοσφαίρου, που ήρθε στο Βόλο πριν 3 χρόνια και αναγέννησε την αγαπημένη μας ομάδα, που την εξυγίανε και την οδήγησε στη Super League και στην Ευρώπη, από χθες είναι κοντά στην οικογένειά του και στους φίλους του.
12 μήνες, άδικα και για πολιτικούς λόγους έμεινε μακριά από όλους.

Και αφού δεν βρέθηκε τίποτα εις βάρος του, βρέθηκαν και κάποιοι τίμιοι Δικαστικοί Λειτουργοί και απέδωσαν Δικαιοσύνη. Τώρα, ελεύθερος, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει νομικά όλους τους εχθρούς του, τους λασπολόγους και τους συκοφάντες.

Ο λαός του Βόλου που του χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ και τεράστια ευγνωμοσύνη, θα είναι κοντά του σ’ όλες τις προσωπικές του μάχες μέχρι την τελική του αθώωση.

Για μας τους Ολυμπιακούς, ο Αχ. Μπέος είναι ο πατέρας μας, ο άνθρωπος που μας έδωσε ελπίδα και οράματα, ο άνθρωπος που μας έκανε περήφανους και ευτυχισμένους.

Μαζί του μάθαμε πάρα πολλά, και η φιλοσοφία των οπαδών άλλαξε. Όλοι για την ομάδα με ένα εισιτήριο ή ένα διαρκείας και μια μετοχή. Έτσι δημιουργήθηκε η θρυλική ομάδα που ήτανε έτοιμη να διεκδικήσει την έξοδο στην Τσαμπιονς Λιγκ και ο κόσμος του Ολυμπιακού από 3 και 4.000 μέσο όρο, εκτινάχθηκε στους 15.000 φανατικούς οπαδούς.

Τώρα όλοι μαζί περιμένουμε και την πλήρη δικαίωση της ομάδας μας. Όλα ήτανε άδικα και για την ομάδα μας και για τον Αχ. Μπέο.



Οι Διοικήσεις

1. ΣΦΟΒ

2. Lady’s Club

3. Kόκκινη Ν. Ιωνία.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...