Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Παραιτήθηκε ο Τσιτσιρίγκος

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ κος Τσιτσιρίγκος.Σε επιστολή του  αναφέρει τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει στην παραίτησή του.

«Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση που κατέχω στο Δ.Σ. του ΣΦΟΒ.

Δηλώνω απογοητευμένος και θυμωμένος διότι προδόθηκαν τα όνειρα, οι ελπίδες και ο αγώνας χιλιάδων ανθρώπων για 11 μήνες συνεχώς.

Μεθοδευμένα και συνειδητά μας έφεραν στο παραπέντε και μας πετάνε οι της ΕΠΟ τα κόκκαλα της Β΄ Εθνικής και την ΠΑΕ έτοιμη να τα αποδεχθεί.

Από εκεί που ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και να αποκλείσουμε την Παρί Σεν Ζερμαίν, μας στέλνουνε στην κόλαση και στα χωράφια της Β΄ με τους Φωκικούς, Γαζώριδες, Ψαχνά και άλλα χωριά και περίχωρα.

Και με σηκωμένα χέρια με λευκή πετσέτα, χωρίς να παίζουνε και τα τελευταία ένδικα μέσα που ήτανε οι αγωγές – μηνύσεις και η επανενεργοποίηση της καταγγελίας μας στην ΟΥΕΦΑ – FIFA.

O Μιτζικός ακόμη περιμένει το πράσινο φως απορημένος.

Δυστυχώς η ΠΑΕ, που αναγνωρίζω τον αγώνα της, αλλά συμπεριφέρθηκε όλους αυτούς τους μήνες με μία πολιτική διαπραγμάτευση, προσέγγισης και εισέπραξε τελικά την κοροϊδία, το ψέμα απ’ όλους και από τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ αλλά και από τους αθλητικούς παράγοντες.

Έπεσαν σε τοίχο τελικά και δεν έχουνε το χρόνο για άλλες κινήσεις πλην αυτής της προσφυγής σε ΟΥΕΦΑ – FIFA. Ο Πιλάβιος χαίρεται και νιώθει ανακουφισμένος που χάριν της αφέλειας της δικιάς μας, εξασφάλισε τη συμμετοχή της Εθνικής στο Euro αλλά και τα έσοδα της ΕΠΟ.

Δηλώνω εντίμως σ’ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, ότι κορυφαίο στέλεχος της ΕΠΟ που μας συνδέει πολυετής φιλία μου ανέφερε ότι στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ – σε χρόνο διαλειμμάτων – δήλωναν οι της ΕΠΟ ότι: «Ευτυχώς τα κοθώνια και οι βλάχοι στο Βόλο δε μας έτρεξαν με αγωγές και δεν πήγαν στη FIFA».

O κ. Μποτσιβάλης που τον τιμώ και τον σέβομαι, είναι ένας ήπιος και σοβαρός άνθρωπος, κορυφαίος επιχειρηματίας, με το ωραιότερο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα μας, αλλά στο θέμα της δικαίωσης του Ολυμπιακού, έκανε τα πάντα για να μη θιγούν τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και της Εθνικής ομάδας διότι πείσθηκε ότι θα μας δικαιώσουνε και όχι για άλλο λόγο.

Έτσι φτάσαμε τέλος Μαΐου, ο κόσμος να είναι διχασμένος, απογοητευμένος για να μη χαθεί και άλλη χρονιά και ζητά να παίζουμε όπου να’ ναι αρκεί να παίζουμε.

Κατανοώ την πανικό τους, αλλά τον αγώνα τον δίνεις μέχρι τέλους και δε συμβιβάζεσαι με τις βουλιμίες του κάθε Πιλάβιου.

Εδώ που φτάσαμε, χωρίς να έχουμε την ψυχή και τη βούληση να κάνουμε τον Πιλάβιο να μην κοιμάται, η λύση θα έλθει μόνο από πολιτική απόφαση και ανατροπή. Εκτός αν αποδειχθεί ότι και οι άλλοι είναι σαν του πασόκους.

Παραδίδω στα χέρια της ΠΑΕ τις σφραγίδες, τα κλειδιά από τα 3 γραφεία του ΣΦΟΒ (Άλλη Μεριά, Δημητριάδος – Εργ. Κέντρου, Άη Γιάννη Πηλίου) και όλο το αρχείο επιστολών και παρεμβάσεων.

Εκτός από ηθικούς λόγους, παραιτούμαι και για πρακτικούς λόγους αφού εκτιμώ και διαισθάνομαι ότι, στο Βόλο την Παρασκευή που θα μιλήσει ο κ. Βενιζέλος, θα επαναληφθούν οι σκηνές της Τρίτης του Αυγούστου και θα ξανακαεί.

Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη διότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. προκαλείται με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που αφάνισε την ομάδα μας με στόχο και δόλο. Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σ’ ένα ακροατήριο πιθανώς 35 ατόμων και θα αναφερθεί σε δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, σεβασμό στον πολίτη, για ήθος και θυσίες.

Να μας πει ο κ. Βενιζέλος αν παρέλαβε και αν διάβασε την επιστολή μας που αν την διάβαζε θα έκλαιγε και θα έδινε πολιτική λύση σε 1 λεπτό, και τους Γερουλάνους, Μπιτσαξήδες, Νικητιάδηδες, θα τους έστελνε στην Κορέα.

Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Με τιμή
Χρ. Τσιτσιρίγκος

Πρόεδρος ΣΦΟΒRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...