Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Συστεγάζεται ο ΣΦΟΒ

Οι Διοικήσεις των ΣΦΟΒ,Lady’s Club και Κόκκινη Ν. Ιωνία, καλούνε τα μέλη τους σε συνέλευση την Πέμπτη, ώρα 7:30 μ.μ. στα Γραφεία , Δημητριάδος – Εργ. Κέντρου.



Θέματα:

1. Παραιτήσεις.

2. Στάση μας απέναντι στην ΠΑΕ.

3. Έγκριση συστέγασης και με άλλους δύο Συνδέσμους, αυτούς των «Αργοναυτών» και «Οικονομικού Ομίλου», με σκοπό τη δημιουργία ενός μεγάλου Club με 5 Συνδέσμους.

Καλούμε να παρευρεθούνε εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, των Παλαιμάχων και όλων των άλλων Συνδέσμων οπαδών και όσων άλλων συγκλίνουν και συμφωνούν στην κοινή μας γραμμή και στην τρίπτυχη θέση μας,Super League και μόνο, αγωγές – μηνύσεις και επανενεργοποίηση των καταγγελιών μας σε ΟΥΕΦΑ – FIFA.

Δε θα δεχθούμε οποιαδήποτε απόφαση που θα βγαίνει από τα συμφέροντα της SuperLeague ή της ΕΠΟ και δε θα μας δικαιώνει πλήρως.

Να εφαρμοστεί η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ διαφορετικά να πάμε στηνFIFA.

Αυτοί παρανόμησαν, αυτοί παραβίασαν το Αυτοδιοίκητο.

Η Διοίκηση να διεκδικήσει τα νόμιμα και όχι να συμβιβασθεί για να μην τους στεναχωρήσει.

Αν η Διοίκηση δεν παλέψει μέχρι τέλους και δε χρησιμοποιήσει και τα τελευταία ένδικα μέσα, που είναι οι αγωγές – μηνύσεις και η ΟΥΕΦΑ με τη FIFA, θα είναι υπόλογοι στο λαό του Ολυμπιακού που πάλεψε 11 μήνες, που βγήκε στους δρόμους δεκάδες φορές και έστειλε το μήνυμά της δικαιοσύνης, θα μιλάμε για μεγάλη ήττα και προδοσία.

Η Διοίκηση οφείλει να σεβασθεί το μήνυμα και την επιταγή των χιλιάδων οπαδών μας, διότι δυστυχώς η σύγκρουση μεταξύ μας θα είναι σκληρή.

Ζητάμε το αυτονόητο, να παλέψουμε για τη δικαίωσή μας και κύρια να παίξουμε το χαρτί της FIFA.

Τέλος.

Οι Διοικήσεις

1. ΣΦΟΒ

2. Lady’s Club

3. Κόκκινη Ν. Ιωνία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...