Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το παλεύουμε για την Β'....

Πολύ δύσκολα να παίξει στην Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός Βόλου, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Τάσος Μπατζιάκας. 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ είπε μεταξύ άλλων:
«Το παλεύουμε για την Β'...Μέσα στο καταστατικό της Λίγκας υπήρχε η ΕΕΑ αλλά όχι στο αντίστοιχο της ΕΠΟ.Ο Ολυμπιακός παρά ταύτα τιμωρήθηκε.
Η Λίγκα είναι μια ένωση και έχει μια ψήφο όπως η ΕΠΣΘ.Πρέπει να γίνει τροποποίηση της προκήρυξης της Λίγκας και η ΕΠΟ πρέπει να βάλει την αύξηση των ομάδων στο ανώτατο όργανο και να το περάσει.Θίγονται όμως συμφέροντα.Τα 16 κομμάτια θα γίνουν 18.

Παρά τις πιέσεις τις δικές μου προς την ΕΠΟ, πιστεύω οι μέτοχοι του Ολυμπιακού πρέπει να προχωρήσουν σε αγωγές κατά των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ ώστε να δικαιωθεί η ομάδα. Εμπόδιο, είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που πρέπει να αδειοδοτήσει τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ η οποία θα πρέπει να τον εντάξει στην κατηγορία και αν τελικά είναι η Σούπερ Λίγκα, τότε θα πρέπει να αποφασίσει η Λίγκα αν θα υιοθετήσει την απόφαση της ΕΠΟ.

Πάντως, ο αθλητικός νόμος αναφέρει πως εφόσον ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε σε κανένα πρωτάθλημα φέτος, ούτε της Δ’ Εθνικής, πρέπει να αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΘ.Στην Β' είναι πιο εύκολο να μπούμε .Υπάρχουν ήδη δύο θέσεις κενές ενώ και άλλες δεν θα πάρουν αδειοδότηση.Εκεί θα μπορούσε η ΕΠΟ να μας βάλει να παίξουμε.Δεν σταματούμε βέβαια να διεκδικούμε την Σούπερ Λίγκα.Νομίζω πως ότι θα γίνει για την Καβάλα θα γίνει και για τον Ολυμπιακό Βόλου.Έπρεπε προεκλογικά να έχουμε την αδειοδότηση.Οι πολιτικοί μας δεν έδρασαν σωστά.Τότε θα φέρναμε την ΕΠΟ σε δύσκολη θέση.
Δεν θα δικαιολογήσω την ΠΑΕ αν ο φάκελος για τρίτη φορά δεν είναι σωστός.Πιστεύω όμως πως δεν θα τους δώσουμε πάτημα.Πάντως η ΕΕΑ είχε διαφορετική συμπεριφορά σε εμάς από ότι σε άλλες ομάδες.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι το ανώτερο δικαιοδοτικό όργανο του Αυτοδιοίκητου ποδοσφαίρου, το οποίο τιμώρησε τον Ολυμπιακό με -10 βαθμούς από την Σούπερ Λίγκα. Άρα θα πρέπει να ισχύσει αυτή η απόφαση και αυτήν θα διεκδικήσουμε.Έχουμε εκλογές τον Οκτώβρη στην ΕΠΟ και όλοι θα πιέσουμε.Η άποψή μου ήταν ταυτόσημη με του Μπέου.Έπρεπε ο Ολυμπιακός να είχε κάνει αγωγές εναντίων όλων στο συμβούλιο της ΕΠΟ.Άλλος είναι εργάτης ,άλλος υπάλληλος...να πάει στο σπίτι η αγωγή για 300 χιλιάρικα να το δει η γυναίκα τους να σου πω εγώ...Καλά έκανε ο Βασιλειάδης και έκανε αγωγή!Ο Μποτσιβάλης είχε βέβαια διαφορετική άποψη.Εγώ είπα στον Πιλάβιο πως δεν θα τον ξαναψηφίσω.Του είπα πως πήγε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω.Τώρα ψάχνει να βρει το νομικό πλαίσιο να μας βάλει κάπου;Οι αγωγές πρέπει να ξεκινήσουν.Ήδη μίλησα με 4-5 άτομα στο Δ.Σ της ΕΠΟ και τους είπα έρχονται αγωγές και προσπαθούν να κάνουν την πάπια....εγώ δεν ήμουνα τότε μου λένε και άλλα τέτοια...»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...