Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στου κωφού την πόρτα...

Την απάντηση της ΕΠΟ στο υπόμνημα του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Η ΕΠΟ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου και παραμένει άγνωστο πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση της ΕΠΟ στο υπόμνημα που κατέθεσε η ΠΑΕ, καθώς θα φανούν οι προθέσεις της Ομοσπονδίας και κατά πόσο επιθυμεί πραγματικά να αποκαταστήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Κύκλοι της ΠΑΕ διαμηνύουν πως περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας την απάντηση της Ομοπσπονδίας η οποία πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου στην αυριανή της συνέλευση.

Το άλλα μέτωπο του Ολυμπιακού είναι η ΕΕΑ.Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα εξετάσει τον φάκελο του Ολυμπιακού στις 29 Μαΐου και αν λάβουμε υπόψη την ανεπίσημη ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της επιτροπής με την ΠΑΕ, ο φάκελος θα εξεταστεί, είτε στείλει, είτε όχι η ΕΠΟ τη γνωμοδότηση που έχει ζητήσει η ΕΕΑ. Θα είναι, ωστόσο, ενισχυτικό για τον Ολυμπιακό Βόλου και για την θετική έκβαση της υπόθεσης, να εισηγηθεί θετικά στην ΕΕΑ η Ομοσπονδία, όσον αφορά την εξέταση του φακέλου του Ολυμπιακού.

Πάντως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπιστεύεται τις προφορικές δεσμεύσεις των φερέφωνων του υπουργείου πολιτισμού ,το οποίο αν και έχει απαλλαχθεί από τον χειρότερο στην ιστορία υπουργό του και σφαγέα του Βόλου με το όνομα Γερουλάνος,συνεχίζει να βρίσκεται σε ΠΑΣΟΚικά χέρια.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...