Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Χωριστοί δρόμοι για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Με τον πιο σαφή τρόπο επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα του VolosFans.com για πλήρη ρήξη των σχέσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του τελευταίου ,την Πέμπτη θα προσωρήσει σε αγωγές κατά της ΕΠΟ ,αλλά και θα φροντίσει να επαναφέρει την καταγγελία σε FIFA και UEFA για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου που η ΠΑΕ με δική της πρωτοβουλία έχει «παγώσει» εδώ και μήνες.


Οι φήμες μάλιστα φέρουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ κο Μποτσιβάλη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραίτηση μετά την άκαρπη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής στην ΕΠΟ ,παίρνωντας έτσι την ευθύνη για την συγκαταβατική στάση που ακολούθησε τον τελυταίο καιρό,αποσύρωντας όλες τις αγωγές κατά της ΕΠΟ και της ΕΕΑ.


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναλυτικά:




Βόλος 15/5/12
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά με τις εξελίξεις, που αναμένονται, για την υπόθεση της αποκατάστασης της «ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937»,  ο «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937» αποφάσισε:


1) Να υποστηρίξει απαρασάλευτα, όπως μέχρι τώρα έχει κάνει, την προσπάθεια για την επανένταξη του Ολυμπιακού Βόλου μόνο στην Super League.

2) Επειδή συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων οργάνων, ΕΠΟ και Ε.Ε.Α., αν δεν υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μέχρι την Πέμπτη 17-5-2012, πιθανόν ο Α.Σ. να προχωρήσει σε προσωπικές αγωγές, εναντίον όσων έβλαψαν την ομάδα.

3) Θα φροντίσει να επαναφέρει την καταγγελία στην UEFA και στη FIFA, περί της  κατάργησης του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της αντιμετώπισης και των αποφάσεων των θεσμικών οργάνων, σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.


Το Γραφείο Τύπου


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...