Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Εκπέμπει SOS η αντρική ομάδα...

Εικόνα αποσύνθεσης περιγράφει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε με πάση ειλικρίνεια το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις «υποτιθέμενων» παραγόντων για την άψογη λειτουργία του ερασιτέχνη στο σύνολό του, για την κατάσταση που επικρατεί ως σήμερα.

Το καλοκαίρι μετά από συγχώνευση μεταξύ των ομάδων «Θεσσαλικός» και «Ολυμπιακός Βόλου», ο τότες πρόεδρος κ. Καραγιάννης και η διοίκηση του μετά από τις προσωπικές διαβεβαιώσεις που λάβαμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος, θέσαμε τους εαυτούς μας και τις υπηρεσίες μας στη διάθεση της ιστορικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να βγει από την αφάνεια και να επανέλθει στα μπασκετικά δρώμενα της Θεσσαλίας.

Αντί αυτού εδώ και δύο μήνες έχουμε γίνει μπαλάκι μιας υποτιθέμενης διοίκησης του κ. Καραγιάννη και μιας υποτιθέμενης νέας διοίκησης του ερασιτέχνη που ποτέ δεν συγκροτήθηκε. Ας βγει κάποιος από όλους αυτούς τους υπεύθυνους-ανεύθυνους, να ενημερώσει εμάς και το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την αλήθεια. Εμάς αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ είναι να παίξουμε μπάσκετ και να φέρουμε πάλι τον ιστορικό σύλλογο εκεί που του αξίζει, κάτι που ξεκινήσαμε μαζί με τον προπονητή κάνοντας πολλά όνειρα και χύνοντας πολύ ιδρώτα στις προπονήσεις.

Είναι άδικο μετά από τόσο χρόνια να υπάρχει ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και να μην υπάρχουν καν τα αυτονόητα (ιματισμός, κτλ.).

Παρακαλούμε όποιους είναι, όχι μόνο κατ΄όνομα, αλλά και πραγματικά Ολυμπιακός Βόλου να μας βοηθήσει, ώστε να μην πάει μια ακόμα προσπάθεια χαμένη!"


Οι παίχτες του Ολυμπιακού Βόλου



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...