Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ATHENS FANS

Στηρίζουμε, επικροτούμε και ενθαρρύνουμε τη νέα Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, όπως συνεχίσει τον αγώνα της με κάθε κόστος για την δικαίωση της ομάδας, εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Απαιτούμε δε, όπως εξαντληθεί κάθε περιθώριο προκειμένου ηθικά, οικονομικά και ουσιαστικά να αποκατασταθεί η αδικία που έχει υποστεί ο σύλλογος και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας.

Δεν θα σταματήσουμε να δηλώνουμε περήφανοι για τα κατορθώματα της ομάδας και των συντελεστών της, που στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο αποτέλεσαν το μήλον της έριδας μεταξύ αρκετών ομάδων, ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Ελλάδας 2010-2011. Όλες έσπευσαν να προλάβουν ώστε να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που, σύμφωνα με την πιάτσα, συμμετείχαν μόνο σε στημένα παιχνίδια! Συγχαίρουμε τις διοικήσεις όσων ομάδων επέλεξαν να προσθέσουν στο ρόστερ τους παίκτες πρωταθλητές στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και τις ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ! Τεκμηριωμένα πλέον, μπορούμε να μιλάμε για το πρωτάθλημα του ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ-ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ! Τι καλύτερη διαφήμιση για τον ΟΠΑΠ και μάλιστα χωρίς χρηματικό τίμημα!

Απευθύνουμε μήνυμα σε όλους τους περήφανους φιλάθλους της ομάδας μας, να παραμείνουν πιστοί στο έργο της Διοίκησης και να συνεχίσουν να προσφέρουν αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που συνθέτουν το νέο Δ.Σ. Ιδιαίτερα δε, στους νομικούς εκπροσώπους της ομάδας, που δυστυχώς αναγκάζονται να δώσουν μάχες στις δικαστικές αίθουσες για να αποδείξουν την γνησιότητα των διαπιστευτηρίων που κατέθεσε η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές της, την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Η υποστολή της ένδοξης σημαίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ δεν θα γίνει ΠΟΤΕ, όσο και αν το έχουν βάλει στόχο κάποιοι, γιατί έτσι έχουν συνηθίσει να κάνουν στο Σύνταγμα! Θα κυματίζει πάντα ψηλά στις καρδιές μας, όσο το φρόνημά, το ηθικό και η πίστη μας παραμένουν ακλόνητα και ατιθάσευτα!

Είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε να προασπίζουμε τα συμφέροντα της ένδοξης ομάδας του γεωγραφικού διαμερίσματος μας, όσο ύπουλα και κατασκευασμένα χτυπήματα και ψευδορκίες δεχτούμε. Μπορεί κάποιες στιγμές να λυγίσαμε, αλλά δεν υποταχθήκαμε και ούτε πρόκειται. Θα δηλώνουμε παρών μέχρι την τελική και νικηφόρα μάχη. Το οφείλουμε στον ιδρυτή και εμπνευστή της ομάδας μας Απόστολο Πουργιά.

Έχουμε το δίκιο και το δίκαιο με το μέρος μας και ως γνωστόν η αλήθεια, όπως πάντα, θα λάμψει! Έστω και ετεροχρονισμένα θα επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με μεγαλύτερες βλέψεις αυτή τη φορά. Αυτό αποτελεί δέσμευση και όχι όνειρο!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...