Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν τους έπιασε ο πόνος για την Εθνική...

Τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού ανέλυσε σε τηλεοπτικό σταθμό του Βόλου ο κος Χαρμάνης.
Δείτε τι δήλωσε μεταξύ άλλων:



«Οι πιθανότητες που έχει η ομάδα να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα εξαρτώνται από άλλους παράγοντες που όλοι γνωρίζουμε.


Η άδεια του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ ισχύει για ένα χρόνο και είναι κοινή για το Europa League και το Ελληνικό πρωτάθλημα.Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Λίγκας σε κανένα της σημείο δεν αναφέρει πως για να συμμετέχει μια ομάδα στο πρωτάθλημα χρειάζεται οιαδήποτε άλλη άδεια.
Η επιτροπή Εφέσεων είναι η αρμόδια αρχή για να υποχρεώσει την Σούπερ Λίγκα να ορίσει τους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου.


Στις 16/9 στείλαμε εξώδικο για ορισμό του αγώνα με τον Άρη και τους 4 αναβληθέντες αγώνες.Κατά της απόφασης αυτής της Λίγκας προσφύγαμε στην ΕΠΟ.
Με νομικά κριτήρια η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα.Έτσι όμως νομίσαμε πως θα αποφασίσει και το Διοικητικό Εφετείο.Αν επισκεφτεί όμως κάποιος υπουργός την ΕΠΟ την Τρίτη δεν ξέρω τι θα γίνει.


Αν δεν δώσει εντολή η ΕΠΟ τότε πάμε στο CAS.Η ΕΕΑ θα μείνει στην ιστορία του αθλητισμού ως εργαλείο κάποιων που προσπάθησαν να ανατρέψουν όλο το αθλητικό δίκαιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Η επιτροπή εφέσεων θα ορίσει αν θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Σούπερ Λίγκα ή όχι.Δεν θα ορίσουν όμως σε ποια κατηγορία θα παίξει ο Ολυμπιακός αν δεν την αφήσουν να παίξει στην Λίγκα.
Η πρώτη ελεύθερη δικάσιμη ημερομηνία του CAS είναι στις 4 Νοεμβρίου.Μέχρι τότε υπάρχουν τα ασφαλιστικά μέτρα.Η αίτηση ακυρώσεως της απόφασης μη χορήγησης του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ορίστηκε από το Διοικητικό Εφετείο στις 20 Οκτωβρίου.


Σαν υπερκείμενη αρχή θεωρήσαμε σκόπιμο να στείλουμε φάκελο στην FIFA,όπως και θεωρήσαμε σκόπιμο να αναβάλλουμε την επίσκεψή μας στην Ζυρίχη.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ο τελευταίος υπεύθυνος για οποιαδήποτε ενδεχόμενη τιμωρία ελληνικών ομάδων.Όταν ο Γκαγκάτσης αγνόησε την απόφαση της ΕΕΑ και έδωσε άδεια στην Δόξα δεν ήταν επειδή αγαπούσε την Δράμα,αλλά επειδή φοβήθηκε να παίξει με την φωτιά.Ο κος Πιλάβιος   Δεν τους έπιασε πόνος για τη Εθνική.Για τα 26 εκατομμύρια που θα χάσουν τους έπιασε πόνος και για το τι θα κάνουν με τους φιλάθλους του Πειραιά και του ΠΑΟΚ. 


Οι αγωγές κατά της ΕΕΑ είναι πράξεις ύστερες και έχουν χρόνο να γίνουν.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...