Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Προδοσία εκ των έσω...

Πραγματικές βόμβες  «πέταξε» ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου κος Μουλάς,ο οποίος δήλωσε ευθέως στο Ράδιο Μαρκόνι πως βολιώτες είναι αυτοί που σαμποτάρουν τις προσπάθειες του Ολυμπιακού Βόλου.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:



«Αντί να είμαστε στον Βόλο μια γροθιά έτσι ώστε να διατηρήσουμε έστω την κακή απόφαση της Εφέσεων με το -10 στην Σούπερ Λίγκα,οδεύουμε σαν πρόβατα επί σφαγής στον εξοστρακισμό του Ολυμπιακού.Όλοι οι πολιτικοί παράγοντες έχουν τεράστια ευθύνη αφού κάθονται σαν απλοί θεατές και δεν κάνουν τίποτα,ενώ ο θλιβερός Σκοτινιώτης είναι αντίθετος στις κινήσεις της ομάδας.


Όταν ο Κουράκης είδε τον ΟΦΗ να «αδικείται» κίνησε γη και ουρανό.Και αυτός ΠΑΣΟΚ είναι.Αλλά αντέδρασε και αντί να παίζει σήμερα στην Γ' εθνική παίζει στην Α΄.


Σε πολλά θέματα που πρέπει ο Σκοτινιώτης να έρθει σε αντιπαράθεση ποιεί την νήσσαν.Τον Γερουλάνο δεν τον ανακήρυξε ανεπιθύμητο στην πόλη.Έκανε μια δήλωση και δεν το έφερε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο.Αν έχει τα κότσια εδώ είμαστε...Δεν θα το κάνει όμως.Όπως και δεν έκανε τον Περιφερειακό,όπως δεν έκανε και το λιμάνι.


Ο Τατούλης ,ο Μιχαλολιάκος άλλα έκαναν για την ομάδα της πόλης τους.Οι νομικοί του Ολυμπιακού δίνουν τον αγώνα μόνοι τους.Κάποιοι όμως από την πόλη τους σαμποτάρουν,κάποιοι χαίρονται και επηρεάζουν αρνητικά την εξέλιξη της υπόθεσης του Ολυμπιακού.Θα τους αποκαλύψουμε όταν θα έρθει η ώρα...»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...