Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Οι μάνατζερ πέσαν σαν τα κοράκια...

«Δεν μπορεί να φύγει κάποιος παίκτης από την ομάδα »δήλωσε ο Τάκης Γιαννόπουλος στον Sport-Fm Βόλου ενώ αποσαφήνισε πως ακόμα και να δικαιωθεί η ομάδα,δύσκολα θα προλάβει να κάνει μεταγραφές.
Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:


«Το κλίμα ασφαλώς δεν είναι το καλύτερο.Αυτούς του δύο μήνες αυτά τα παιδιά έχουν περάσει πάρα πολλά.Την μία παίζουνε Ευρώπη,την άλλη Β εθνική,την άλλη Λίγκα και ξαφνικά Δ.Εμείς προσπαθούμε να τους κρατούμε ήρεμους και ενήμερους.Το ότι ακούνε κάθε μέρα διάφορα από ΜΜΕ ,μάνατζερ,δικηγόρους είναι άσχημο και προτιμούμε να τους ενημερώνουμε εμείς.


Αγωνιστικά δεν έχουν επηρεαστεί αλλά ψυχολογικά είναι επηρεασμένοι.Σιγά σιγά θα το ξεπεράσουν και θα δούμε την ομάδα που ξέρουμε και βγήκε στην Ευρώπη.Όλα όσα ακούγονται είναι δουλειά των μάνατζερ.Έναν παίκτη τον έχουν προτείνει 4 διαφορετικοί μάνατζερ στην ίδια ομάδα.Η όλη φημολογία που ακούμε προέρχεται από τις προσπάθειες των μάνατζερ που έχουν πέσει σαν τα κοράκια και προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από τους παίκτες μας.


Κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα.Αν αυτή την στιγμή μπορούσαν να φύγουν αρκετοί θα είχαν ήδη αποχωρήσει.Δεν μπορεί πάντως να τους κατηγορήσεις γι'αυτό.Έχουν οικογένειες από πίσω.


Ο Ούμπι δεν μπορεί να πάει στον Άρη και κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πάει πουθενά εκτός αν τον πάρουν με μεταγραφή.


Η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές.Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με το σταμάτημα  στον μεταγραφικό σχεδιασμό.Θέλαμε να είμαστε υπερπλήρεις και θα κάναμε δύο μεταγραφές ακόμα.Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε.Αν έχουμε  κάποια γρήγορη εξέλιξη ίσως να προλάβουμε να κάνουμε μια μεταγραφή ακόμα. 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...