Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Καλεί σε συγκέντρωση ο ΣΦΟΒ

Ο ΣΦΟΒ καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να βγει για 8η μέρα στους δρόμους την Τρίτη στις 20:30 στην παραλία.
Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά:




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ο ΣΦΟΒ συγχαίρει τους χιλιάδες οπαδούς μας που δίνουνε καθημερινό ειρηνικό αγώνα κατά της αδικίας της ομάδας μας, είτε με πορείες στο κέντρο της πόλης, είτε στο Πανθεσσαλικό στις προπονήσεις της ομάδας. Όλος αυτός ο αγώνας θα συνεχισθεί μέχρι την τελική μας δικαίωση. Ο Ολυμπιακός μας θα παίξει και πάλι στην Super League και θα γίνει και πάλι εφιάλτης σ’ όλους τους αντιπάλους και εχθρούς. Τα κορόιδα της Αθήνας τα κατάφεραν να μας πεισμώσουνε, να μας συσπειρώσουνε και το Πανθεσσαλικό «θα καίγεται».

Η κορυφαία επαρχιακή ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια και λαό, έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να την λατρέψει πλην των γνωστών ομάδων και εργολάβων ψευτοδημοσιογράφων και συγκεκριμένων εφημερίδων.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, στις αγωνίες μας, στους αγώνες μας και στην αισιοδοξία μας, ήλθε και μια επιστολή από μια ομάδα οπαδών της ανύπαρκτης ομάδας τους της Νίκης, που ποτέ δεν γέλασε το χειλάκι τους, που υπάρχουν μόνο σε τείχους με συνθήματα, με κραυγές απελπισίας, μίσους και έχθρας να μας κάνουνε να γελάσουμε Κυριακάτικα.

Τώρα που η δικαίωση πλησιάζει, που η Ν. ΙΩΝΙΑ κοκκινίζει, που οι αντίπαλοι της Super League τρομάζουν, οι κραυγές απελπισίας τους θα μετατραπούν σε απόγνωση και κατάθλιψη. Ευτυχώς είναι λίγοι και θα καλυφθούν θεραπευτικά από τα Κέντρα Υγείας του Νομού μας. Περισσότερα δε θα πούμε αφού θα τους τα πει ο Εισαγγελέας και εφόσον μέσα στην παραζάλη τους ξέχασαν να συμβουλευτούν κάποιον δικηγόρο πριν δημοσιεύσουνε την επιστολή τους.

Ανακοινώνουμε και καλούμε για σήμερα Τρίτη βράδυ όλους τους οπαδούς μας στις 8.30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο μπροστά στην παραλία για μια ακόμη μεγάλη ειρηνική πορεία. Τα μέλη του ΣΦΟΒ να είναι εκεί για την περιφρούρηση της πορείας στις άκρες και στο τέλος της πορείας.

Τέλος συγχαίρουμε την μοναδική Δημοτική Σύμβουλο κ. Κατερίνα Μωραΐτη – Αναστασιάδη που είχε το σθένος, την ευαισθησία και την παλικαριά να παραιτηθεί για την άδικη απόφαση και πιστεύουμε ότι αν ήταν Δήμαρχος ή Βουλευτής ο Γερουλάνος σήμερα θα είχε παραιτηθεί.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...