Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Στοπ στους συνδέσμους από Γερουλάνο

Την αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων φιλάθλων περιλαμβάνει το νομοσχέδιο, που θα καταθέσει ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος
Εντός του θέρους θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό, αλλά θα ψηφιστεί με την έναρξη των εργασιών της Βουλής μετά τις θερινές διακοπές, ενώ σημαντικές πτυχές του συζητήθηκαν σήμερα στο ΚΤΕ Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νομοσχέδιο θα καθορίζεται η λειτουργία συνδέσμων και λεσχών των ομάδων, ενώ θα υπάρξει πρόταση του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου για αναστολή της λειτουργίας τους για ένα χρόνο με σκοπό την προσαρμογή τους στο νέο πλαίσιο λειτουργίας τους.

Με το ίδιο νομοσχέδιο θα καθιερώνεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο, θα ορίζεται το πλαίσιο συνεργασίας των ομάδων με εταιρείες φύλαξης και επίσης θα καθορίζεται ως κακούργημα η πράξη των στημένων ματς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για κάθαρση, προσθέτοντας, ταυτόχρονα, ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Πολιτισμού ανέφερε ότι αν υπάρξει προσπάθεια "κουκουλώματος" των υποθέσεων, η κυβέρνηση έχει τα εργαλεία και θα τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μείνουν άνεργοι και οι παραυπάλληλοι της κάθε ΠΑΕ για ένα χρόνο, δεν πειράζει..

Ολες οι ομάδες έχουν τραβήξει κακά από αυτούς. Να μη μιλήσουμε για το πόσους αγνούς φιλάθλους έχουν διώξει από το γήπεδο με τα καφριλίκια επεισόδια που δημιουργούν.

Αντε να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

den prokeite na lusei tpt auto ok 8a tous kleisoun tous sundesmous kai ti tous enoxlei na nikiasoun ena spiti se enan orofo mia polikatoikias kai na mazeuontai ekei?

Ανώνυμος είπε...

as tous lixei emeis san AUSTRIAN BOYS dn exoume peiraxei kanenan alla gia na doume tous vazelogayroxanoumovoulgarous ti tha kanoun!!!!MONO VOLOS

Δημοσίευση σχολίου