Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Αφήναν το χορτάρι ακούρευτο...

Οι περισσότερες ομάδες όταν περίμεναν τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί στην έδρα τους αφήναν το χορτάρι ακούρευτο και το γήπεδο  μέσα στις λάσπες αφού ήμαστε τεχνική ομάδα και ήξεραν πως έτσι θα μας δυσκολέψουν....»



Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα είπε ο Γιάννης Ζαραδούκας σε ραδιοφωνική συνέντευξη για την φετινή χρονιά που πέρασε.ερί παντός επιστητού μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Μαγνησία sporfm ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Τι έγινε στην Ρόδο ήταν το πρώτο ερώτημα που τέθηκε: «Δεν μας πάει το νησί και είναι λογικό να υπάρχει μια γκέλα. Δεν μας πήγε το παιχνίδι από την αρχή. Δεν μας πείραξε ιδιαίτερα αφού του χρόνου εμείς θα αγωνιζόμαστε στην Σούπερ Λίγκα.Ο κόσμος να μην ανησυχεί.»

Στο ερώτημα αν θέλει και το πρωτάθλημα είπε: «Το πρωτάθλημα είναι για το γόητρο. Πρώτος ή δεύτερος είναι το ίδιο. Αν πάρουμε πάντως το παιχνίδι με τον Αγροτικό ήμαστε το πρώτο φαβορί αφού η Κέρκυρα είναι πιθανό να σκοντάψει στο Ελληνικό. Το πρωτάθλημα είναι για τον κόσμο περισσότερο.»

Για τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού σχολίασε: «Το γήπεδο του Αγροτικού είναι το χειρότερο γήπεδο που αγωνιστήκαμε. Εντάξει όλες οι ομάδες όταν περιμένουν τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί στην έδρα τους αφήνουν το γήπεδο ακούρευτο και μέσα στις λάσπες αφού ήμαστε τεχνική ομάδα και ξέρουν πως έτσι θα μας δυσκολέψουν.Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα που κάθεται πίσω από την σέντρα και περιμένει να κάνεις παιχνίδι. Όλες οι ομάδες πάντως που παίζουν με τον Ολυμπιακό Βόλου λίγο πολύ έτσι παίζουν.Για το επόμενο παιχνίδι παρακαλώ τον κόσμο να μην πέφτει καρφίτσα στο ΕΑΚ.»

Στο ερώτημα αν η υπόθεση άνοδος έχει τελειώσει: «Η ομάδα θα ανέβει να μην ανησυχεί ο κόσμος. Με το που ήρθε η ήττα άρχισαν πάλι οι ψίθυροι αλλά δεν είναι έτσι. Ο ΟΦΗ θα αρχίσει να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τα Play-off.»

Για την μέτρια αρχή στο πρωτάθλημα τόνισε: «Ο κόσμος στην αρχή ήταν πολύ πιεστικός. Πολλά από τα παιδιά δεν είχαν συνηθίσει να παίζουν μπροστά σε έξι και εφτά χιλιάδες φιλάθλους και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Όταν έρχεσαι από κάποιες περίεργες καταστάσεις αισθάνεσαι περίεργα να παίζεις σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό Βόλου. Στον Πανσερραϊκο όταν έπαιζα γυρίσαμε σε ένα χρόνο 140 χωριά και κάναμε προπόνηση σε χωράφια.»

Στην προτροπή να σχολιάσει τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας είπε: «Ο ΟΦΗ έχει δυναμική και ξεκίνησε στραβά. Πάντως όταν παίξαμε μαζί φάνηκε πολύ αδύναμη ομάδα. Ο Πανσερραϊκός δεν περίμενα πως θα είχε τόσο κακή πορεία και νόμιζα πως θα πρωταγωνιστούσε. Πάντως τώρα ανεβαίνει σιγά σιγά.Ο Παναιτωλικός έχει την πιο καυτή έδρα κατά την γνώμη μου.»

Στο ερώτημα που εντοπίζει την διαφορά του Ολυμπιακού: «Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες είναι πως έχει πολύ καλούς ξένους. Οι μεταγραφές του Γενάρη επίσης βοήθησαν  πολύ.»

Σε ερώτημα αν θέλει να μείνει είπε: «Τώρα που η ομάδα ανεβαίνει ποιος παίκτης δεν θέλει να μείνει. Το συμβόλαιό μου δεν τελειώνει φέτος και ελπίζω να παραμείνω στο Βόλο»

Σε ερώτηση αν πρέπει να μείνει ο Σ.Τσιώλης στον πάγκο της ομάδας: «Ο Κ.Τσιώλης είναι πολύ έμπειρος στην Β'εθνική. Μας κάνει να ήμαστε πολύ προσγειωμένοι. Έχει εμπειρία και στην Α΄ εθνική και ξέρει την ομάδα και τι λείπει από αυτή.»

Στην ερώτηση που νομίζει πως κρίθηκε η άνοδος απάντησε: «Ματς κλειδιά ήταν τα δύο διπλά του πρώτου γύρου καθώς και η νίκη με την Καλαμάτα!»

Σε ερώτημα αναφορικά με τα στημένα παιχνίδια είπε: «Εμείς οι παίκτες τι ήμαστε πιόνια;Μας παίρνουν γνωστοί τηλέφωνο και μας λένε ,τι γίνεται θα κάτσετε να χάσετε να το παίξουμε στο στοίχημα; Μα δεν έρχονται καθόλου στην θέση μας; Ποιος θα ήθελε να κάτσει και να χάσει η ομάδα του; Είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.»

Αναφορικά με το γήπεδο είπε: «Το Πανθεσσαλικό δεν είναι έδρα. Πρέπει να γίνει το ΕΑΚ. Είναι ωραία έδρα το ΕΑΚ. Όταν ήρθα με τον Εθνικό και έπαιξα αντίπαλος με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό είχε 5.000 κόσμο και ήταν άδειο.»

Για την συνύπαρξη προέδρου και προπονητή στον Ολυμπιακό είπε: «Ο κ.Μπέος πιστεύει σε εμάς. Είναι περήφανος και θέλει πάντα να νικάει. Ο κ.Τσιώλης έχει διαφορετική προσέγγιση αν χαθεί ένα παιχνίδι.Κάνει ανάλυση του παιχνιδιού για το τι πήγε στραβά. Μετά προχωράει και πάει στο επόμενο στόχο.

Για το ρόστερ της ομάδας είπε:« Έχει μεγάλο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Έχει πολύ καλούς παίκτες που δεν παίζουν.»

Για τα μελλοντικά του όνειρα είπε: «Και ποιος Έλληνας δεν σκέφτεται το εξωτερικό.Θα ήθελα αν μπορούσα να πάω Γερμανία.Από την στιγμή που ο Παναθηναικός με παραχώρησε δεν νομίζω να ξαναγυρίσω.Πάντως προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι η επόμενη χρονιά με τον ολυμπιακό στην Σούπερ Λίγκα.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...