Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Το...rotation μας μάρανε!

Στο 90' κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει τον έναν πόντο από την Καστοριά και να μην υποστεί ακόμα μία εξευτελιστική ήττα στο ΕΑΚ.
Το γκολ του Πακάλτση στις καθυστερήσεις έδωσε έναν πολύτιμο πόντο για την δύσκολη συνέχεια.

Η μακεδονική ομάδα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους ερυθρόλυεκους και προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Σόποφ στο 8', ενώ διατήρησε το υπέρ της αποτελέσμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν νωρίς αφού στο 53' ο Βέρμπης ισοφάρισε με κοντινό σουτ μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Βασιλειάδη. Το ματς ήταν αμφίρροπο με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τον έλεγχο, αλλά την Καστοριά να αμύνεται και συνάμα να αντεπιτίθεται σωστά.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 88' με κοντινό σουτ του Λίμα και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφευγαν από τον Βόλο με τους τρεις βαθμούς, ήλθε ο Πακάλτσης στο 90' να πάρει την μπάλα από τα χέρια του Βασιλειάδη, που βρέθηκε σε κακή ημέρα και να τη σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος (83' Σίνγκμπο), Πέτρου, Πακάλτσης, Μίτροφ (46' Βέρμπης), Μασάδο (70' Γιακάκογλου), Μάγγος, Φονσέκα, Σκαρλάτος, Χαϊκάλης, Κοντέων.

Καστοριά (Ηλίας Αποστολίδης): Βασιλειάδης, Κ. Ιασωνίδης, Χασιώτης, Μωραΐτης, Ραπτόπουλος, Θ. Ιασωνίδης, Κομλιένοβιτς (68' Λίμα), Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης, Μίνγκας (60' Φαλκέτο), Τσεμπερίδης, Σόποφ (63' Στεφανίδης).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...