Σάββατο 26 Αυγούστου 1989

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ « Πάρε διαρκείας και κέρδισε ένα δώρο»

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό μας.

1.Το VolosFans.com διοργανώνει τον διαγωνισμό "5 Διαρκείας για τα play-off".

2.Στις κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αναγνώστες της ιστοσελίδας 

3.Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Σάββατο 15 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 329 Μαρτίου.

4.Ως δώρο ορίζονται 5 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τα play-off της σεζόν 2013-2014 

5.Στην  κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι έγιναν μέλη στην σελίδα του https://www.facebook.com/pages/VolosFanscom/170697769658287  έκαναν like στην σελίδα του διαγωνισμού https://www.facebook.com/playoffstickets , και έγιναν «φίλοι» με το προφίλ της σελίδας https://www.facebook.com/VolosFans

6.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο random.org.
Θα κληρωθούν πέντε προφίλ νικητών και πέντε επιλαχόντες οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας αξίας 45 ευρώ έκαστο σε θύρα της επιλογής τους.

7.Το δώρα είναι προσωπικά και δεν εξαργυρώνονται.

8.Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω των προφίλ που έχουν κερδίσει στο facebook.Αν ο νικητής επιθυμεί θα δημοσιοποιηθεί το όνομά του μέσω ανάρτησης του VolosFans.com


9. Όσοι από τους τυχερούς νικητές δεν απαντήσουν εντός 24 ωρών από την ειδοποίησή τους για την παραλαβή του δώρου, αποχαρακτηρίζονται από νικητές και το VolosFans.com απαλλάσσεται από την υποχρέωση παροχής των δώρων.

10.Το Volosfans.com διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.volosfans.com  να μεταβάλλει τους όρους των Κληρώσεων, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκεια τους ή ακόμη και να τις ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

11.Η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση συνιστά τέτοια ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...