Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Κάφροι της Νίκης οι δράστες!

 


Οι αναμενόμενοι υπάνθρωποι της οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδες της Νίκης είναι οι δράστες της οπαδικής επίθεσης που δέχτηκε φίλους του Ολυμπιακού με αναπηρικό αμαξίδιο.

Είναι γνωστό το ποιόν των φίλων της μικρασιάτικης ομάδας που χρόνια τώρα αγωνίζονται να αφομοιωθούν στην Ελλάδα.

Στο πάνθεον των δράσεών τους προστέθηκε η επίθεση σε φίλο του Ολυμπιακού με αναπηρικό αμαξίδιο .

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους αναφέροντας:

«Περπατούσα και τρεις κύριοι 35 με 40 χρονών ο καθένας, μου έκαναν μια άσχημη κουβέντα, για την μπλούζα που φορούσα. Μου είπαν "τι κ@λ#μπλουζα φοράς;». Με πιάνει ο ένας από το ένα μπράτσο, ο άλλος από το άλλο και ο τρίτος μου έσκισε την μπλούζα, χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. Δεν είναι αθλητισμός αυτό το πράγμα. Μπορεί να ήταν ξένος άνθρωπος. Έκανα μήνυση, νομίζω ήταν η δημοτική αστυνομία μπροστά στο συμβάν. Έναν τον γνωρίζω, είχαμε πιει καφέ στην ίδια καφετέρια, σε άλλο τραπέζι. Ήταν από άλλη ομάδα, από τη Νίκη Βόλου.Για ποιο λόγο δηλαδή; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βάλει μια μπλούζα μιας ομάδας; Ομάδα του Βόλου είναι, ενιαίος είναι ο Βόλος. Και να περάσω τα πάνδεινα επειδή φορούσα μια μπλούζα; Ένα πόδι κι ένα χέρι έχω, φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ο αθλητισμός είναι υγεία και όχι βία», είπε μεταξύ άλλων»

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού για το περιστατικό ,καλώντας τον φίλο της ομάδας να προσέλθει στο ΕΑΚ.

H ανακοίνωση:

«Ένα περιστατικό, που δεν ξέρουμε πως να το χαρακτηρίσουμε, έφθασε σήμερα στα αυτιά μας σχετικά με έναν κύριο που φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού Βόλου και φέρεται να είχε αναπτυξιακά προβλήματα και ζητήματα διανόησης.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον καλέσουμε σήμερα στις 18.00 στο ΕΑΚ όπου θα τον περιμένει όλη η νέα ποδοσφαιρική ομαδα, για να του παραδώσει νέα φανέλα της ομάδας, να τη φοράει περήφανα και αν θέλει να φωτογραφηθεί και με τους παίκτες.

Καλούμε όλο τον κόσμο να προμηθευθεί νέες φανέλες προπονητικές Ολυμπιακού Βόλου για να δείξει έμπρακτα πως φαινόμενα αθλητικής βίας, όπως αυτά που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό σε άλλες πόλεις όπως η Αθήνα, δεν χωράνε και δεν θα φθάσουν ποτέ στην πόλη του Βόλου »







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...