Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλο διπλό στην Έδεσσα!


Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την χρονιά κερδίζοντας στην Έδεσσα τον τοπικό Εδεσσαϊκός με 1-2.

Η ομάδα μας καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έκανε μια πειστική εμφάνιση και ξεκίνησε την νέα χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στο 16’ με καρφωτή κεφαλιά του Καρατσόλη έγινε το 0-1 μετά τη σέντρα από τη δεξιά του Σκοπελίτη, ο οποίος άλλαξε πλευρά μετά από λίγο και με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 24’ μετά την πάσα του Καρατσόλη, που αυτή τη φορά έγινε δημιουργός οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2.

Ο Εδεσσαϊκός ήταν καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά του δεύτερου μέρους, καταφέρνοντας να μειώσει από το 55’ μετά από ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ του Ιωάννου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε. Ο Καρατσόλης έχασε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ ολομόναχος με πλασέ στο 79’ μετά από φοβερή προσπάθεια του Σκοπελίτη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαντζάρας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους σε σέντρα-σουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (92’ Ακριβόπουλος), Κατσαγεωργίου (46’ Παπαδήμος), Κυρίτσης (61’ λ.τρ. Καμπέρης), Καρατσόλης (80’ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...