Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Γενέθλια ο Ολυμπιακός!


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την πραγματοποίηση εκδήλωσης του συλλόγου για τα 85 χρόνια από την ίδρυσή του.

«Tα 85 χρόνια της ιστορίας του θα γιορτάσει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΝΟΒ την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 8 μμ.


Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας και κατόπιν θα τιμηθούν για τις φετινές επιτυχίες τους η ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας και για την συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, η Γυναικεία ομάδα Βόλει για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ, την άνοδο της στην Β Εθνική κατηγορία και την συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου, ο προπονητής του τμήματος Κολύμβησης και δημιουργός των δεκάδων πρωταθλητών του τμήματος Γρηγόρης Μαντάς, ο προπονητής της Άρσης Βαρών Χαράλαμπος Μπορτσέλης για τα 35 χρόνια παρουσίας του (1987-2022) στον Σύλλογο.

Επίσης θα βραβευτούν οι παλιές δόξες του Ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου τα αδέλφια Θανάσης ,Γιάννης και Κώστας Τριχιάς και ο Θανάσης Βογιατζάκης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα την τιμήσει η «μπασκετική» δόξα του συλλόγου Νίκος Μπουντούρης και οι αρχές της πόλης μας.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για τα μέλη και φίλους του συλλόγου.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...