Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Βαρέλι δίχως πάτο


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Malavetas μετά το σημερινό αποτυχημένο αποτελέσμα.

Η ανακοίνωση:

Eλεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο ή βαρέλι δίχως πάτο θυμίζει η φετινή πορεία της ομάδας μας.

Έχουμε ζήσει και στο παρελθόν υποβιβασμούς αλλά πάντα η ομάδα μπορούσε δε μπορούσε αγωνιστικά πάλευε τα ματς με πάθος και φιλότιμο και πέφταμε με ψηλά το κεφάλι.

Φέτος η λέξη φιλότιμο για τη συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών είναι άγνωστη. Ο κόσμος πίεσε όλη η χρονιά μα με το καλό μα με το πιο άγριο να ταρακουνήσει την ομάδα και να καταλάβουν το βάρος της φανέλας και την αρρωστημένη αγάπη του κόσμου για αυτή την ομάδα αλλά τα παιδιά δεν μπορούν και δεν ενδιαφέρονται.

Οι ευθύνες βέβαια βαρύνουν εξολοκλήρου αυτούς που σχεδίασαν και έφεραν αυτούς τους παίχτες και τους προπονητές (4 μέχρι στιγμής). Ευθύνες μεγάλες που έχουν καταντήσει την ομάδα να αγωνίζεται μπροστά σε 500 άτομα για να φτάσουμε στο σήμερα με τον κόσμο να φεύγει για άλλη μια φορά με κατεβασμένο κεφάλι και καρκινιασμένος από την όλη εικόνα.

Μπράβο στην ομάδα της Καβάλας που σε ένα ματς τελικό ήρθε έπαιξε με πάθος κέρδισε δίκαια και στο τέλος χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

Στο ματς με τη Νίκη οι παίχτες μας να παίξουν για την αξιοπρέπεια της ομάδας και για τον κόσμο που θα είναι εκεί, γιατί για παραπάνω δεν είστε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...