Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Επιστρέφει ο Βλιώρας ,φεύγουν οι οργανωμένοι!

 
Αποχή από την στήριξη της ομάδας καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των Malavetas:

«Μετά τη χθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση του ερασιτέχνη και τη σημερινή ανακοίνωση πως η ομάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Βλιώρα θα θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρη τη θέση μας δημόσια πως διαφωνούμε με την κίνηση αυτή. Κατανοούμε και εκτιμούμε την προσπάθεια που κάνει ο ερασιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει τα τμήματα της ομάδας ζωντανά σε μια κατάσταση συνεχούς πολέμου από τον περαστικό νταβά της πόλης αλλά η οπαδική μας συνείδηση δε μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στο ίδιο γήπεδο με έναν προπονητή που παραιτείται πριν από κρίσιμα παιχνίδια παραμονής, κρεμώντας στην ουσία την ομάδα, επειδή θίχτηκε που βρίζουμε (και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε) τον προϊστάμενο του για λόγους που αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Δε μπορούμε να στηρίξουμε παίχτες που κουνάνε το δάχτυλο σε οπαδούς με εντεταλμένες ανακοινώσεις της πλάκας, ας πάνε στις ομάδες με τα γεμάτα γήπεδα που παίζανε τόσα χρόνια και ας μας αφήσουν. 

Όταν οι συνθήκες είναι υγιείς θα επιστρέψουμε σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η ομάδα με το μέτωπο καθαρό.

 Μέχρι τότε, καλή λευτεριά!»

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την άποψη μας ως προς τον ερασιτέχνη της ομάδας μας και ειδικά ως προς τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος μπάσκετ . Μετά από συνάντηση που είχαμε χθες με κάποια από τα μέλη του ερασιτέχνη , ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των οπαδών της ομάδας μας ,μας ταξατε κάποια πράγματα τα οποία δεν τα τηρήσατε ούτε στο μικρό μας δαχτυλακι. Δεν κάνατε πράξη τα λόγια σας ούτε για τα μάτια του κοσμου. Άλλα μας υποσχεθηκατε χθες και άλλα κάνατε σήμερα.. Για να μαθαίνει και ο απλός κόσμος της ομάδας μας την αλήθεια.. Κύριοι ,εμείς θα απέχουμε από δω και πέρα.. Και θα απέχουμε όχι γιατί μας το ζητήσατε ,αλλά γιατί εμείς έτσι γουστάρουμε. Γιατί δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και τα ψέματα. Όσον αφορά την  παγκόσμια πρωτοτυπία ( την ψευδή  ανακοίνωση των παιχτών σε βάρος των οργανωμένων ) θα θέλαμε να τους πούμε μόνο το εξής : Πριν έρθετε στον Ολυμπιακό Βόλου παίζατε στην Ευρωλίγκα με περισσότερο κόσμο;;Είχατε ξαναδεί ποτέ σας κόσμο να σας στηρίζει ;;  

Είστε όλοι περαστικοί από τον Ολυμπιακό Βόλου, εμείς σαν οργανωμενοι θα είμαστε για πάντα. Ήμασταν πριν από εσάς, είμαστε τώρα , και θα είμαστε και μετα από εσας! Αυτήν είναι η διαφορά μας.. 

Απέχουμε από τα τμήματα του ερασιτέχνη.Η αξιοπρέπεια μας καθώς και η τιμή μας δεν μας επιτρέπει να στηρίξουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έμπρακτα έχει πολεμήσει την ομάδα μας.Θα επιστρέψουμε μόλις το κρίνουμε εμείς !! Μόλις ελευθερωθεί και αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου!! Και εμείς σαν οργανωμενοι έχουμε ένα κακό : ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...