Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Δρ Τζέκιλ και Mr Χάιντ!


Ο Ολυμπιακός με δύο πρόσωπα ,κάκιστο στο πρώτο μέρος και πολύ καλός στο δεύτερο ,βγήκε ισόπαλος στην Λάρισα με τον Απόλλωνα πετώντας στο καλάθι την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο.

Η ομάδα μας δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο μέρος και δεν έδειξε καμία αντίδραση.

Στο β'μέρος με κορυφαίο τον νεοαποκτηθέντα Ντος Σάντος , η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Κότος και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης!




Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Στάμου και τον Σκοπελίτη δεξιά και τον Μανάβοφ αριστερά στην άμυνα.
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ ενώ πιο μπροστά ήταν οι και Ντος Σάντος ενώ Κουντουριώτης και Νάνι έπαιξαν στις πτέρυγες της επίθεσης με τον Βερνάρδο να παίζει και πάλι φορ.
 
Ό Ολυμπιακός έκανε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Κουτουριώτη να μην ευστοχεί αλλά και πάλι η...καταστροφή ήρθε από στημένη φάση.Από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Νούσιου έγινε το 1-0 και έπειτα ο Ολυμπιακός....«έτρεχε».Στο πρώτο μέρος βέβαια το μοναδικό που δεν έκανε ήταν να τρέχει ,αφού η εικόνα της ομάδας μας θύμισε τον οκνηρό Ολυμπιακό των τελευταίων παιχνιδιών με τους παίκτες να μην ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλα.



Οι σχετικά γρήγορες αλλαγές του Βούζα ,αλλά και η τακτική του αντιπάλου που παραχώρησε έδαφος, βοήθησε να «γυρίσει» η εικόνα του παιχνιδιού.
Έτσι με τον κορυφαίο στο β μέρος Ντος Σάντος σε ρόλο οργανωτή ,τον Κότος στα «επιθετικά φτερά» και τον Κατσούκη στο κέντρο ο Ολυμπιακός είχε εντελώς διαφορετική εικόνα.

Η ομάδα μας «πήρε» ολοκληρωτικά το κέντρο και έκανε πολλές φάσεις για γκολ.Μόλις στο 48΄ο Κότος μετά από κόρνερ του Ντος Σάντος ,που ανέλαβε όλα τα στημένα, έκανε το 1-1 και από εκεί και έπειτα μόνο οι μαύρες φανέλες του Ολυμπιακού υπήρχαν στο παιχνίδι.
Στο 63΄η σέντρα του Μανάβοβ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι,ενώ στο 85΄ο Κουντουριώτης χάνει ένα...σχεδόν τετ α τετ με τον Αστρά.Στο 88' ο Στάμου στέλνει την μπάλα με κεφαλιά προς τα δίχτυα και πριν την γραμμή προλαβαίνει ο Γιαννίτσης.



Ο Απόλλων εκτός του γκολ είχε μία και μοναδική τελική φάση στο 90.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας (λ. τρ. Σούλτσε), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Νούσιος, Κόζου, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης, Λουκάς, Λεμάνγκρ (51’ Ζιάκας)

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντος Σάντος, Κόλα (39’ Κότος), Χατζής (42’ Κατσούκης), Κουντουριώτης, Νάνι (46’ Ντιαμπί), Βερνάρδος



Κάρτες:   

Ο «κόραξ» του αγώνα
Κακή η διαιτησία του Ψυχούλα που έπαιξε έδρα

Μας άρεσε....

Οι αλλαγές του Βούζα που άλλαξαν το παιχνίδι


Δεν μας άρεσε...

Ο Νάνι και πάλι έδειξε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Είπαν:

Βούζας: «.

: «

 


Μικρά&πικάντικα
  • 100 περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.Οι 30 από αυτούς ήταν φίλοι του Ολυμπιακού.



 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...