Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ανίκανος να απειλήσει...!


Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός γνώρισε νέα ήττα στο Πανθεσσαλικό από την Νίκη.

Η ομάδα μας και πάλι έδειξε ανίκανη να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει τον αντίπαλο μ ,δέχτηκε ένα γκολ από στημένο και γνώρισε φυσιολογικά μία ακόμα ήττα που τον φέρνει κολλημένο στις θέσεις υποβιβασμού από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά κακό και ο Ολυμπιακός είχε απέναντι του μια μέτρια έως κακή ομάδα.Παρά ταύτα και πάλι η ήττα ήρθε ως φυσιολογικό επακόλουθο με την ομάδα μας να μην μπορεί να πείσει πως έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει έστω ένα ορθολογικό κατέβασμα της μπάλας και μια τελική προσπάθεια της προκοπής!





Ο Βούζας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Στάμου και τον Γραικό δεξιά και τον Παπακώστα αριστερά στην άμυνα.
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ, μαζί με τον Ντιαμπί .Οι Σκοπελίτης και Χατζής έπαιξαν στις πτέρυγες της επίθεσης με τον Κατσούκη να πάιζει σε θέση «κάτι σαν δεκάρι» ενώ ο Βερνάρδος έπαιξε σε θέση φορ.
 
Ό αγώνας ήταν ,όπως ξαναγράφτηκε, εξαιρετικά κακός .Ιδίως μετά το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός σε μία στημένη φάση όπου οι κεντρικοί μας αμυντικοί ήταν είτε ξαπλωμένοι ,είτε εκτός θέσης, το ματς έγινε ακόμα χειρότερο.
Πολλά φάουλ ,πάμπολλες διακοπές (η τακτική πέστε κάτω του Βοσνιάδη ακόμα φαίνεται πως ακολουθείτε από τον συγκεκριμένο προπονητή) και χρόνος καθαρού παιχνιδιού πολύ λίγος...όχι πως αν υπήρχε περισσότερος χρόνος αυτός ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει κάτι...Παίκτες χωρίς ιδέες ,άνευροι ,γενικά λίγοι. Ο Ολυμπιακός είχε 4 τελικές προσπάθειες σχετικά ακίνδυνες αφού τόσο το σουτ του Χατζή όσο και η κεφαλιά του Φιλίποβιτς στην επανάληψη πέρασαν άουτ.

Η ομάδα μας από τους 15 παίκτες που αγωνίστηκαν είχε στην ουσία 4 νέες προσθήκες που δεν έδειξαν απολύτως τίποτα ουσιαστικό.Το μοναδικό που θα κρατήσουμε είναι η σταθερότητα που έδειξε ο Βούγιοβιτς ,ο οποίος πάντως εκτός της φάσης του γκολ δεν απειλήθηκε.

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Πάνος (84’ Αθανασίου), Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Ανδρέου, Μέτσε, Κυριακίδης (83’ Παναγιωτίδης) Τσουκαλάς, Λούκας Γκαρσία (70’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (57’ λ. τρ. Τζιώρας)

Ολυμπιακός Βόλου (Β. Βούζας): Βούγιοβιτς, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Παπακώστας (46’ Νάνι), Ντιαμπί (46’ Κουντουριώτης), Κόλα (83’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Χατζής, Κατσούκης (70’ Ασαμόα), Βερνάρδος



Κάρτες:   20' Μέτσε 80' Κάσος - 91' Σκοπελίτης 80' Νάνι 8' Παπακώστας

Ο «κόραξ» του αγώνα
Εκνευριστική η διαιτησία του Μπεκιάρη ,χωρίς να έχει σημασία για το αποτέλεσμα

Μας άρεσε....

Η σταθερότητα του Βούγιοβιτς


Δεν μας άρεσε...

Το γεγονός πως οι Νάνι, Ντιαμπί και Ασαμόα δεν δείχνουν πως μπορούν να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διάσωση της ομάδας από τον υποβιβασμό

Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βούζας: «ήταν ένα καλό παιχνίδι με δυναμισμό.Στο πρώτο μέρος κάναμε ένα κακό παιχνίδι αλλά στο δεύτερο είχαμε ένα δυναμισμό.Έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα αφού χτίζουμε μια νέα ομάδα.Στο δεύτερο μέρος η ομάδα προσπάθησε να παίξει και ας κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία.Πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.».

Βοσνιάδης: «Μια νίκη σ’ ένα ντέρμπι, τρεις βαθμοί. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού για τον κόσμο. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε χθες γιατί υπήρχε το πρόβλημα, παίξαμε σήμερα, ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι, προηγηθήκαμε αλλά λίγο αγχωθήκαμε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν ήρεμοι όταν είχαμε την κατοχή για να μπορέσουμε να βγάλουμε κι άλλη φάση να το τελειώσουμε. Αυτά που μας έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα δικαιολογούν και το άγχος της ομάδας. Μια ομάδα που το προηγούμενο διάστημα έπαιξε σε εννέα ημέρες τέσσερα παιχνίδια, με 11-12 παίκτες, με πολλούς παίκτες να λείπουν. Μια ομάδα η οποία, σήμερα πήρε τη νίκη και ανέβηκε βαθμολογικά, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ξέρετε πόση σημασία έχει να τον κερδίζουμε»

 
Σκοπελίτης: «Ήταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για εμάς.Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία είχαμε απουσίες ωστόσο πρέπει να βρούμε τι φταίει και να βγούμε από την δύσκολη θέση που είμαστε.Έχουμε βρεθεί και σε δυσκολότερες σαν ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα ανακάμψουμε»


Μικρά&πικάντικα
  • Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν το δελτίο του Μανάφοφ στον Ολυμπιακό.Μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα δηλώθηκε πως θα παίξει ο Αζέρος αλλά τελικά ο Παπακώστας πήρε την θέση του


 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...