Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Όλα στραβά και ανάποδα...!


Οδυνηρή ήττα γνώρισε από τον Πιερικό η ομάδα μας στο γήπεδο της Νεάπολης και κατρακύλησε περαιτέρω στην βαθμολογία.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ανίκανοι να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα ιδίου βεληνεκούς και δυστυχώς επιβεβαιώνουν όσους λένε πως η ομάδα πρέπει απλά να σώσει απλά την κατηγορία με "νύχια και με δόντια".Οι παίκτες μας πάντως σήμερα ούτε....νύχια έδειξαν ,ούτε δόντια για να φοβίσουν τον αντίπαλο. Αντίθετα η πλειοψηφία των παικτών ήταν νωχελικοί ,έπεσαν σε έναν κάκιστο διαιτητή ,σε μία ομάδα μάλλον κατώτερη που από την στιγμή που προηγήθηκε έκανε τα...πάντα (θεμιτά ή αθέμιτα) για να κρατήσει το αποτέλεσμα και η ήττα ήρθε μοιραία.

Η ομάδα μας συνεχίζει να «σπάει» το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο! Μετά την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα ,ήρθε η πρώτη ήττα από τον Πιερικό στον Βόλο από το 1990 !



Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Παπακώστα και δύο ακραίους τον Να αριστερά και τον Γραικό δεξιά.
Ο Κιτόκο έκανε πρεμιέρα με τον Σκοπελίτη να παίζουν ως αμυντικά χαφ.Ο Κουντουριώτης έπαιξε ως αριστερό επιθετικό χαφ και Βερνάρδος ως δεξί ενώ ο Σιαφά έπαιξε μπροστά ως σέντερ φορ και ο Μπάτροβτς ως επιτελικός μέσος.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του με αρκετές τελικές προσπάθειες μα με όύτε μια να έχει ένα καλό τελείωμα.Αντίθετα ο Πιερικός είχε όλες και όλες τέσσερεις τελικές. Η πρώτη μπήκε γκολ αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιτ ,η δεύτερη ήταν μια κεφαλιά του Ζαφειράκη στο 12' άουτ, η τρίτη από πλάγιο άουτ και ένα γέμισμα κατέληξε στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ και η τρίτη στις καθυστερήσεις με ανεπανάληπτο τετ α τετ που έσωσε ο πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Η ομάδα μας από την άλλη είχε περί τις 10 τελικές...το πρόβλημα...πως θυμόμαστε μία άντε δύο όλες και όλες!Ένα κακό πλασέ του Μπάτροβιτς στο 81' από το ύψος του πέναλτι και κάποιες προσπάθειες του Σιαφά που μάλλον δεν ανησύχησαν τον Γαλάνη.
Οι παίκτες δεν ήταν αδιάφοροι ,αλλά μάλλον στα όρια των δυνατοτήτων τους.Απέναντί τους βρήκαν μια μετριότατη ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα ,έναν κακό διαιτητή ,έναν μουδιασμένο κοινό...όλα στραβά και ανάποδα όπως λέει ο τίτλος!

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός (81’ Κατσούκης), Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Σιαφά, Σκοπελίτης, Κιτόκο, Κουντουριώτης (72’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπάτροβιτς, Βερνάρδος (76’ Ξύδας).

Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Εμπουσί, Καρανάτσιος (76’ Καρβούνης), Μπουόλι (76’ Κριμιτζάς), Σουντάρ, Ζαφειράκης (93’ Παπουτσίδης), Χαντζάρας (30’ Ίτσιος).



Κάρτες:   Βερνάρδος,Μπάτροβιτςψ-Μπουόλι, Παντελιάδης

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μελτζανίδης κάκιστος ελέγχεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας.

Μας άρεσε....




Δεν μας άρεσε...




Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Καγιέχα: «Το ποδόσφαιρο είναι το σκορ. Είχαμε εφτά-οκτώ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Αυτό είναι πρόβλημα, όπως και η νοοτροπία της ομάδας μας και χρειαζόμαστε καλύτερη συγκέντρωση. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε γκολ από ένα πλάγιο αόυτ. Το επίπεδο είναι επαγγελματικό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας μας. Είχαμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε, θα έχουμε ακόμα μία, ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ελπίζω να εμφανιστώ αντάξιος των απαιτήσεών τους. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά θα δουλέψουμε για να τις αντιστρέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Αν είχαμε σκοράρει ένα γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε, θα άλλαζε η ψυχολογία μας. Το γκολ δεν ερχόταν και γινόμασταν νευρικοί και αγχωμένοι, Έχουμε καλούς παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή η ψυχολογία δεν είναι καλή. Μόνο με προπόνηση θα αλλάξουμε την κατάσταση»

 
Θεοδωσιάδης: « .»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...