Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Καλώς τα παιδιά...!


Με μία νέα τριάρα έφυγε ο Ολυμπιακός από την Βέροια πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνιση μέχρι τώρα.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να γίνει ανταγωνιστική , μεσοεπιθετικά ήταν ανύπαρκτη με το αποτέλεσμα να είναι εντελώς φυσιολογικό και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει το αρνητικό σερί με αντίπαλο την ομάδα της Ημαθίας.




Ο Βαζάκας παράταξε τον Ολυμπιακό με δύο κεντρικούς αμυντικούς , τους Φιλίποβιτς, και Παπακώστα και τον Να αριστερά και τον Γραικό δεξιά στην άμυνα
Ο Κόλα ήταν αμυντικό χαφ, μαζί με τον Σκοπελίτη .Μπροστά έπαιζαν οι Κατσούκης  Κουντουριώτης ,Μπάτροβιτς και Βερνάρδος.

Η ομάδας μας δεν κατάφερε το παραμικρό δημιουργικά στο παιχνίδι. Εγκλωβίστηκε στην τακτική της συμπαγούς άμυνας με αντεπιθέσεις και ότι βγει,αλλά το ζήτημα ήταν πως ούτε η άμυνα ήταν συμπαγής ούτε αντεπιθέσεις μπορούσε να κάνει.
Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι είχαν μια τελική προσπάθεια με μία πολύ άστοχη επιθετική ενέργεια του Να κξαι από κει και πέρα τίποτα.
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Βέροιας.
Για την ιστορία τα γκολ σημειώθηκαν στο 28' στο 51' και στο 56'.

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (58’ Ράμος), Γαβριηλίδης (76’ Περδίκης), Μούργος (58’ Φοφανά), Πόζογλου (76’ Ντίνας), Γιακουμάκης, Πασάς (63’ Ισαακίδης).

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός (85’ Χασέκ), Ναά, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (62’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Κόλα (85’ Χατζής), Κουντουριώτης (66’ Σουλεϊμάν), Μπάτροβιτς (85’ Ντουάρτε), Βερνάδος.


Κάρτες:   (-)

Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Βρέσκας είχε ένα πανεύκολο παιχνίδι να διαιτητεύσει .Να σκεφτεί κανείς πως δεν χρειάστηκε να δείξει ούτε μια κάρτα!

Μας άρεσε....

Όσο και να ψάξουμε δεν μπορούμε να βρούμε κάτι που να μας άρεσε


Δεν μας άρεσε...

Κακή μέρα για την ομάδα και για να αλλάξεις κάτι πρέπει να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά.Ο Βαζάκας έκανε δύο αλλαγές στο 65' και τις υπόλοιπες στο 85.


Οι δηλώσεις των προπονητών....

Είπαν:

Βαζάκας: «Ήταν μία οδυνηρή ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Είτε χάνεις 1-0, είτε 2-0, είτε 3-0, κοιτάς να μαζέψεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα κομμάτια και να προχωρήσεις και να κερδίσουμε την Καλαμαριά την Τετάρτη και να βάλουμε πάλι τις βάσεις για να προχωρήσουμε, γιατί όπως έχω πει κι άλλες φορές, ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα που δημιουργείται και φέτος πάει να κάνει μία άνετη παραμονή. Από ‘κει και πέρα να βάλει τις βάσεις για επόμενα χρόνια.Σήμερα δεν ήμασταν σε καλή μέρα, μας βγήκαν όλα ανάποδα. Μέχρι το 1-0 ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν κινδυνεύαμε και σε μία φάση, δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί άλλαξαν οι αντιστοιχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που λέγαμε να κρατήσουμε το σκορ στο 1-0, δεχθήκαμε από στημένες φάσεις (πέναλτι και κόρνερ) δύο γκολ. Από κει και πέρα πας για να περάσει το παιχνίδι με τις λιγότερες ψυχολογικές απώλειες.»

 
Δερμιτζάκης: «.»












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...