Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Επιτυχίες στο βόλει


Ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά Βόλεϊ γυναικών διοργάνωσε ο Γ.Σ. Βόλου την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς με συμμετοχή του διοργανωτή Γ.Σ Βόλου, του Α.Σ Φαρσάλων και του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με σκοπό την προετοιμασία των ομάδων εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ που ξεκινά αυτόν τον μήνα.

Η ομάδα μας με εξαιρετικές εμφανίσεις και με την καθοδήγηση του προπονητή Περικλή Ξύδη και στους δύο αγώνες της πέτυχε νίκες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ –Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 3-0 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-Α.Σ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 3-0.

Ευχαριστούμε τον Γ.Σ. Βόλου και τον προπονητή του κ Γιόλα Απόστολο για την πρόσκλησηόπως και τον υπεύθυνο της Εγκατάστασης κ. Βλάχο Ιωάννη για την άψογη φιλοξενία.

Οι ερυθρόλευκες συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις προπονήσεις και προετοιμάζονται για τηνπρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ που θα γίνει για την ομάδα μας την 20Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει φέτος ένα πλούσιο και δυνατό ρόστερ με το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από την Διοίκηση του Συλλόγου.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...