Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Γήπεδο για πρόβατα!


Για το χάλι του γηπέδου της Νεάπολης ,αλλά και για το πρόβλημα της ανάκλησης των δελτίων μίλησε ο Γιώργος Βαζάκας μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Είναι γήπεδο αυτό για να παίξει η ομάδα SL2, μία ομάδα από τις τρεις πλέον ιστορικές της κατηγορίας; Είδατε ότι είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάλα, και είναι κρίμα αυτό να είναι το γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου. Κάτι πρέπει να γίνει. Όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει ν’ αφήσουν τις κόντρες και όλα αυτά γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η Ιστορία και πρέπει να παίξει σε καλό γήπεδο .

Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη, αλλά αυτό δεν είναι γήπεδο αλλά χωράφι. Θα έχουμε τραυματισμούς και θα είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Είναι αυτό γήπεδο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές; Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν όπως είχα πει πάλι, είναι η Super League 1. Aσχολούνται μόνο με την πάρτη τους και έχουν εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού τις άλλες ομάδες. Είναι έγκλημα…

Αν βλέπατε τι είχαν τα αποδυτήρια όταν μπήκαμε… Παίζανε την προηγούμενη ημέρα κάποιες ομάδες φιλικό. Τα αποδυτήρια μόνο… ελέφαντες δεν είχαν μέσα» 

Ο Γιώργος Βαζάκας αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό:

 «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βάζει σιγά-σιγά τις βάσεις. Θα παίξει ποδόσφαιρο που θα αγαπήσει ο κόσμος. Ήρθαν παιδιά μέσα από τα προβλήματα και αγάπησαν την ομάδα και πρέπει να τα βοηθήσουμε να παίξουν. Αυτό το γήπεδο είναι για να βάλεις πρόβατα. Δουλεύουμε και τα παιδιά προσπαθούν και έχουν φιλοδοξίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει την ευχέρεια για να πάρει μεγάλους παίκτες και να ξεφύγει. Πάμε να χτίσουμε την ομάδα με παρόν και μέλλον.Η ανάκληση των δελτίων μας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας οι 10 έχουν δικαίωμα να παίξουν. Με τη δεύτερη ενδεκάδα θα έχουμε πρόβλημα. Θα δούμε…» σημείωσε χαρακτηριστικά.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...